poze seri melancolice eminesciene 2012

Seri Melancolice Eminesciene 2012

Botosani , Botosani. Vineri 29 Iunie 2012 - Duminică 1 Iulie 2012

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte , Spectacole si Filme

Asociatia Judeteana A Organizatorilor de Evenimente Botosani organizeaza in perioada 29, 30 iunie – 1 iulie 2012, a treia editie a Festivalului National de muzica folk pentru copii si tineret “Seri Melancolice Eminesciene”.

Festivalul este realizat in parteneriat cu Consiliul Judetean Botosani, Primaria Municipiului Botosani, Primaria Orasului Saveni, Primaria com. Mihai Eminescu, Memorialul Ipotesti – Centrul National de Studii Mihai Eminescu, Asociatia Judeteana de Muzica Folk Botosani si Asociatia Culturala ARLECHIN Botosani, Asociatia Pro Botosani si Centrul Europe Direct Botosani.
Festivalul se va desfasura sub forma a doua spectacole – concurs si un spectacol de gala, dupa cum urmeaza:
Vineri, 29 iunie, va avea loc deschiderea festivalului, incepand cu ora 18, in fata Primariei Orasului SAVENI, unde vor evolua concurenti din sectiunea individual, in deschidere vor canta Trupa ICARUS si interpretul Leo Lutia din Saveni.
Prima seara a festivalului va fi incheiata cu recitalul interpretului de muzica folk EMERIC IMRE din Cluj Napoca.
Sambata, 30 iunie, se va desfasura la Ipotesti, in amfiteatrul exterior din cadrul Memorialului Ipotesti – Centrul National de Studii “Mihai Eminescu”, incepand cu ora 18, sectiunea a doua a concursului pentru grupurile de muzica folk.
A doua seara a festivalului va fi incheiata cu recitalul interpretei de muzica folk ALINA MANOLE din Bucuresti.
Duminica, 1 iunie, se va desfasura la Botosani, pe terasa cu piscina, din cadrul complexului Hotelier Maria, Gala Laureatilor, cand se vor acorda premiile festivalului si trofeul “Mihai Eminescu”, pentru melodia cea mai bine interpretata de concurenti, pe versuri din poeziile lui Mihai Eminescu, in deschidere fiind invitata trupa ICARUS. Ce-a de-a treia sera se va incheia cu un recital al castigatorilor si un specatcol muzical realizat de interpretul de muzica folk VASILE SEICARU, din Bucuresti.
Comisia de jurizare a accestei editii este formata din:
Mihai Cosmin Popescu – peşedintele juriului – realizator al emisiunii Omul cu chitara, de la Radio România Actualităţi – Bucureşti
Titus Andrei – membru in comisia de juriyare – este realizator de emisiuni radio și coordonatorul redacției de muzică ușoară de la Radio România Actualități – Bucuresti
Emeric Imre – membru in juriu – cantautor – Cluj-Napoca
Ludvic Schibinschi – membru in juriu – professor Palatul Copiilor Botoşani
Coordonatori festival: Constantin Oneaga, Flavius Alin Damean, Smaranda Pintilei.

Mai multe detalii: http://www.4botosani.ro

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 2851 zile, 16 Iun. 2012

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Botosani
directia 5 povestea noastra

Directia 5 - Povestea Noastra

Botosani, Botosani. Vineri 10 Aprilie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .