poze caravana bookland targul de carte mobil revine la braila

Caravana BookLand, targul de carte mobil, revine la Braila

Braila , Braila. Marţi 26 Noiembrie 2013 10:00 - Duminică 8 Decembrie 2013
Promenada Mall, str. Principala nr. 4B, E584, Varsatura

Categorii: Expozitii si Lansari de carte , Targuri

Targ de carte la Braila, la Promenada Mall

BookLand, caravana cărții, ajunge pentru al treilea an consecutiv la Brăila. La Promenada Mall, din 26 noiembrie şi până pe 8 decembrie, aproape 100 de edituri vor expune, la preţuri de producător, peste 6.000 de titluri de cărţi.
Conceptul BookLand este unul inedit, fiind vorba despre un târg mobil de carte. Ideea de la care a plecat a fost aceea de a aduce nu oamenii acolo unde este cartea, ci cartea acolo unde sunt oamenii: centre comerciale, parcuri, pieţe. În 2013, traseul Caravanei a cuprins 19 oraşe din ţară, Brăila fiind penultima oprire, înainte de Bucureşti.
Pentru a păstra legătura cu clienţii întâlniţi în Caravană, libraria online http://book-land.ro oferă peste 30.000 de titluri de carte, muzică, film, jocuri, birotică şi cadouri, cu preţuri reduse cu până la 25%, cadouri variate de la o săptămână la alta, precum şi transport gratuit pentru prima comandă.
Mai multe informaţii despre desfăşurarea Caravanei BookLand, oferte, promoţii, concursuri şi diverse ştiri din lumea cărţii se găsesc pe https://www.facebook.com/targdecarte.

Mai multe detalii: http://book-land.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 687

Eveniment postat de organizator

olga gadea

Adaugat in urma cu 3803 zile, 25 Nov. 2013

Adaugat de olgata

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

  • Ai ceva de zis?

    .