poze miri expo editia a x a isi deschide portile la braila
poze miri expo editia a x a isi deschide portile la braila poze miri expo editia a x a isi deschide portile la braila

Miri Expo, editia a X- a isi deschide portile la Braila!

Braila , Braila. Vineri 23 Martie 2012 10:00 - Duminică 25 Martie 2012
Promenada Mall Braila

Categorii: Targuri

In 2012 incepem primul eveniment regional Galati, Braila si Tulcea, eveniment ce va avea loc in datele de 23, 24 si 25 martie la Promenada Mall din Braila.

Timp de trei zile toti viitorii miri vor avea ocazia sa consulte, la Miri Expo – targul inedit dedicat nuntilor - specialisti din domeniu, de la rochia de mireasa si invitatiile de nunta pana la verighete si aranjamente speciale.
Atmosfera calda si stralucitoare precum si voia buna vor fi asigurate cu ajutorul locatiei selecte – Promenada Mall din Braila dar si cu ajutorul programului artistic pregatit de catre organizatori.
Pe parcursul celor trei zile, cuplurile vizitatoare vor putea lua parte la un spectacol inedit ce va cuprinde – dans sportiv: vals, tango, cha cha, runmba, slow fox, parada rochiilor de mireasa si a tinutelor de seara, program de muzica populara, concursuri, degustare de vin, cat si o tombola,etc.
Bazandu-ne pe rezultatele avute la editiile antetrioare ale Miri Expo, ne luam angajamentul ca aceasta editie sa fie cel putin la fel de spectaculoasa si dinamica, poate chiar mai mult.
Premiile consistente oferite la tombola, constand in servicii si produse necesare nuntii – Miri Expo - doreste sa vina in ajutorul tinerilor care doresc sa se casatoreasca.
Nu ezitati sa ne vizitati la targul de nunti – Miri Expo, la Promenada Mall din Braila in perioada 23 – 25 martie, orele 10 - 20.
Cu noi, nunta dumneavoastra prinde contur!

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 720

Eveniment postat de organizator

go go media grup

Adaugat in urma cu 4418 zile, 19 Mar. 2012

Adaugat de gomediagrup

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 6

  • Ai ceva de zis?

    .