poze  concert extraordinar cu dumitru farcas

"Concert Extraordinar" cu Dumitru Fărcaş

Brasov , Bran. Vineri 21 Septembrie 2012 17:00
Strada General Traian Mosoiu nr. 24, Bran

Categorii: Muzica si Concerte

Dumitru Fărcaş însufleţeşte Castelul Bran

Maestrul Dumitru Fărcaş, unul dintre cei mai renumiţi taragotişti din lume, îşi lansează cel mai recent material discografic, vineri, 21 septembrie 2012, la Castelul Bran. Toţi cei care iubesc comorile folclorice moştenite din străbuni, însufleţite cu har de Dumitru Fărcaş, pot asista la un microrecital, începând cu ora 17.00, pe insula Lacului Mare, in Parcul Regal.

Reunite sub titlul ”Concert extraodinar, Verona, Italia”, un produs ”Libris Braşov”, piesele propuse iubitorilor de gen vor fi promovate, cu această ocazie, de Dorel Vişan, Ioan Bocşa, Gheorghe Turda, Doru Munteanu şi Adina Cezar, iar evenimentul va fi prezentat de Silvana Enache.

Albumul este înregistrarea unui concert extraordinar susţinut la Verona, Italia, care îmbină tradiţia şi voia bună, reunind cu succes lucrări de muzică clasică ( Ciprian Porumbescu, George Enescu, Beethoven) cu canţonete italiene dar mai ales cu cântecele celebre din repertoriul lui Dumitru Fărcaş. Toate aceste genuri muzicale se regăsesc în armonie pe partiturile de taragot ale maestrului, artist care a reuşit să ridice acest instrument la rang de artă.

Accesul la eveniment se face in regim de gratuitate.
Pentru mai multe detalii, vă invităm să ne contactaţi – 0268.237.700 sau office@bran-castle.com.

Mai multe detalii: http://www.bran-castle.com/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 773
publicitate24fun

Adaugat in urma cu 4232 zile, 18 Sep. 2012

Adaugat de 24 FUN BRAŞOV

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 112

  • Ai ceva de zis?

    .