poze nocturnele castelului bran

Nocturnele Castelului Bran

Brasov , Bran. Marţi 18 Iulie 2017 22:00 - Sâmbătă 22 Iulie 2017
Castelul Bran

Categorii: Spectacole si Filme

Compania Procédé Zèbre din Franța se întoarce în România pentru a prezenta publicului noul spectacolul Zorii Zmeului III – A l’Aurore du Dragon din cadrul „Nocturnelor Castelului Bran III”. Timp de mai multe nopți, între 18 și 21 iulie 2017, o trupă compusă din actori profesioniști și tineri amatori se întâlnește în încăperile Castelului Bran pentru a face puntea între realitate și mit.

Aceste noi forme de spectacol vor permite celor mai curioși să asiste la o vizită tematică care îmbină bogatul patrimoniu istoric cu imaginarul și magia acestui loc.

În această perioadă, celebra reședință a contelui Dracula se va metamorfoza, pentru a-i transporta pe vizitatori în timp, evocând totodată epoca lui Vlad Țepes, legendele înfricoșătoare și universul lui Bram Stocker. Fiecare încăpere a incintei este încărcată cu o atmosferă diferită, iar percepția dintre realitate istorică și ficțiune se contopesc în spectacol.

Cu scopul inițial de a promova patrimoniul și turismul cultural, precum și valorile Francofoniei, spectacolul Zorii Zmeului III – A l’Aurore du Dragon aduce laolaltă actori profesioniști, și tineri din România.

Protagoniștii acestei experiențe artistice inedite, care își propune să promoveze memoria vremurilor apuse, cooperarea culturală și participarea activă a tinerilor în domeniul cultural, au ocazia de a îmbina învățarea limbilor străine și perfecționarea jocului teatral.

Detalii la: office@bran-castle.com sau prin telefon : 0268.237.700.

Pret bilet: 50 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 554
Cuvinte cheie: Bran
lavi

Adaugat in urma cu 2473 zile, 17 Iul. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

  • Ai ceva de zis?

    .