poze ora na terii detalii numerologice

ORA NAȘTERII - Detalii numerologice

Brasov , Brasov. Vineri 26 Februarie 2021 18:00 - Vineri 26 Februarie 2021

Categorii: Alte Evenimente , Inaugurari , Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 30/60

ORA NAȘTERII - Detalii numerologice

În această conferință unică poți afla ce anume stă scris din punct de vedere numerologic în spatele orei tale de naștere.

Suntem ființe vii, ființe conștiente, atente la spațiul care ne înconjoară, curioase în privința necunoscutului și care ne punem întrebări constante legate de viitor și mai mult decât atât, legate de scopul nostru în această viață. Ne întrebăm ce avem de făcut, ce avem de învățat, ce avem de oferit, ce avem mai bun în noi, care sunt darurile și harurile noastre, ce avem de îmbunătățit la noi, ce avem de adăugat la noi pentru a fi mai buni, mai umani și mai aproape de esența noastră.

Numerologia ne poate răspunde la multe dintre aceste întrebări. Ea ne poate ajuta în a ne înțelege mai bine, în a ne defini mai bine, în a ne găsi mai ușor o cale, un drum de urmat pentru a ne declara cel puțin bucuroși dacă nu măcar fericiți în această viață.

Evenimentul conferință ” Ora nașterii” va avea loc, vineri în data de 26.2.2021, de la 18:00 la 21:00 și va fi susținut timp de 3 ore de către Raluca Proca, psiholog, numerolog și profesor al Școlii de Numerologie Romeo Popescu. Vor fi alese exemple de ore de naștere dintre participați astfel încât să putem calcula prin exemple concrete tot ceea ce îți dorești să afli legat de informațiile prezentate în această conferință.

Ora de naștere este o informație foarte importantă care ne duce la esența noastră, ea ne ajută în a ne închide ciclul cunoașterii numerologice a propriei ființe. Ora de naștere îți spune ce ai de împlinit, ce ai de facut și ce ai de adăugat în viața ta, din punct de vedere numerologic, pentru a te defini tu ca persoana în lumea ta interioară dar și în cea exterioară.

Dacă îți știi foarte concret și corect ora de naștere, ești binevenit la aceasta conferință deoarece este pentru tine iar dacă nu știi ora de naștere la nivel de detaliu , informația pe care o ai este suficientă pentru că vom lucra cu informațiile pe care le ai.

Profită de noutatea informațiilor care îți vor fi prezentate în cadrul acestei conferințe la care poți participa indiferent de cunoștințele numerologice pe care le ai.

Prin urmare dacă te-ai hotărât și îți dorești să afli lucruri noi și interesante despre tine, te așteptăm cu drag, ca de fiecare dată alături de noi și la această conferință inedită, care va trata și dezbate informații unice de numerologie. Pregătește-te cu foaie și pix deoarece vom avea multe de calculat împreună!
Conferința se va desfășura online pe platforma ZOOM : https://zoom.us/download.

Investiție ta va fi: 330 lei / persoană sau 69 euro/ persoană.
Pentru detalii și înscrieri este necesar să trimiteți un mail la adresa: conferinte369@gmail.com cu textul “CON”.
Cu drag de numere!

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/227529388720155

Pret bilet: 330 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 412
chelaru mihaela

Adaugat in urma cu 1165 zile, 09 Feb. 2021

Adaugat de Events by Aleahim

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 13

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert trooper

Concert Trooper

Brasov, Brasov. Sâmbătă 25 Mai 2024
targ de arta mestesugareasca editia a 36 a

Targ de Arta Mestesugareasca Editia a 36-a

Brasov, Brasov. 1 Mai 2024 - 5 Mai 2024
targul de paste brasov 2024

Targul de Paste Brasov 2024

Brasov, Brasov. 29 Apr 2024 - 29 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .