poze bal caritabil pentru sorin la brasov

Bal caritabil pentru Sorin la Brasov

Brasov , Brasov. Vineri 26 Martie 2010 18:00
Sergiana's Center

Categorii: Alte Evenimente

In data de 26 martie 2010, ora 18.00 la SERGIANA'S CENTER, PROMO ONE (revista de publicitate din Brasov) si STUDIO LALU vor organiza un bal caritabil pentru Sorin.

Sorin este un baietel in varsta de 14 ani din Codlea care, in urma cu 2 luni, a descoperit ca sufera de o boala ingrozitoare, NEUROBLASTOM TORACIC, o forma rara de cancer, foarte grava, care evolueaza foarte rapid si ii ataca corpul si mintea. Aceasta tumoare lucreaza si pe sistemul nervos consecintele fiind foarte grave. Sorin are nevoie de suma de 100.717 euro,pentru a putea fi salvat, suma din care pana acum s-au strans 49.278lei si 1550euro, iar operatia necesara lui poate fi efectuata doar in Franta, la cel mai vechi institut oncologic-Gustave Roussy.

In cadrul balului se va desfasura un spectacol intretinut de IRINA LOGHIN, GELU VOICU, ANDRADA. Invitatii se vor bucura de bauturi si specialitati culinare oferite de sponsorii nostri. Aceste delicii vor fi incluse in biletul de intrare -donatia- pe care fiecare o va face prin achizitionarea biletului. De asemenea, cei prezenti vor avea placerea sa urmareasca o prezentare de moda sustina de VIETATO, un nume important in lumea modei atat pe plan local cat si national, cu aparitii la Bucuresti Fashion Week. Vietato va participa cu noile creatii care vor fi licitate in cadrul evenimentului, iar banii rezultati din aceste licitatii ii vor fi donati lui Sorin. Vor participa de asemenea si artisti plastici ale caror creatii vor fi de asemenea licitate, iar banii se vor dona aceleiasi cauze.

Se va licita si pentru: o cina romantica la CASTELUL BRAN, o plimbare cu elicopterul de 3 persoane , un weekend la hotel CONCA VERDE RESORT.

Tinuta propice acestui eveniment va trebui sa fie de seara. Se vor pune in vanzare invitatii ce vor avea pretul de 100lei/invitatie sau 50 lei/invitatie (la latitudinea fiecaruia,reprezentand donatie propriu zisa).
Practic achizitionarea invitatiei implica o donatie pentru acelasi scop caritabil pentru care se va desfasura si evenimentul. Invitatiile se pot procura de la organizatorii evenimentului: ANDREEA PESTRITA-0720281929, ANEMONA HERMENEANU -0723239999 precum si de la fata locului.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 939
Cuvinte cheie: 2010 , evenimente , Evenimente Brasov
marcel s

Adaugat in urma cu 3632 zile, 19 Mar. 2010

Adaugat de marci

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2957

Alte Evenimente din Brasov
recital extraordinar eduard kunz

Recital Extraordinar EDUARD KUNZ

Brasov, Brasov. Miercuri 4 August 2021
concert myrath la brasov

Concert Myrath la Brasov

Brasov, Brasov. Sâmbătă 29 Februarie 2020
silvoterapie curs pentru copii 7 ani

Silvoterapie - curs pentru copii 7 ani +

Brasov, Brasov. Marţi 7 Aprilie 2020
codurile vindecarii curs brasov

Codurile Vindecarii -Curs Brasov

Brasov, Brasov. 27 Feb 2020 - 27 Feb 2020
  • Ai ceva de zis?

    .