poze lecturi urbane la brasov

Lecturi urbane la Brasov

Brasov , Brasov. Duminică 18 Aprilie 2010
Piata Sfatului

Categorii: Alte Evenimente

Duminica, 18 aprilie 2010, incepand cu orele 13.00 in Piata Sfatului, Brasovul citeste! Veniti sa participati la un proiect indraznet, initiat de tineri care incurajeaza ca, impreuna, sa observam cu mai multa finete lumea, sa privim mai atenti inima si sa incercam sa cunoastem spiritul. Sa ne hranim mintea prin "lecturi urbane".

Proiectul "Lecturi urbane" a luat nastere la initiativa civika.ro, o comunitate care crede in schimbarea sociala. Proiectul s-a desfasurat deja in Bucuresti, Cluj-Napoca si Targu-Mures si a fost un adevarat succes. Acum a venit timpul si Brasovului sa citeasca.
Proiectul presupune promovarea cititului in spatiile publice si mijloacele de transport in comun, dar mai ales actul cititului in general. Participantii la eveniment vor incerca sa le aminteasca oamenilor importanta lecturii si vor darui carti persoanelor prezente, incurajand oamenii sa citeasca. De asemenea, vor imparti semne de carte, prin care ii vor indemna pe cei aflati la fata locului sa-si spuna parerea despre carte si despre proiect, accesand site-ul brasov.orasulciteste.ro. Fiecare om poate participa acum, intrucat cu totii sunteti invitati sa ajutati donand o carte la unul din punctele special amenajate pentru acest lucru: la Libraria St. O. Iosif Brasov, Libraria Carturesti Brasov, Biblioteca Judeteana "George Baritiu" Brasov, anticariatul Aldus din Piata Sfatului.

brasov.orasulciteste.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 457
Cuvinte cheie: 2010 , evenimente , Evenimente Brasov
marcel s

Adaugat in urma cu 5099 zile, 13 Apr. 2010

Adaugat de marci

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2957

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert luna amara asfalt 20 de ani

Concert Luna Amara - Asfalt 20 de ani

Brasov, Brasov. Duminică 14 Aprilie 2024
concert trooper

Concert Trooper

Brasov, Brasov. Sâmbătă 25 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .