poze trofeul brasovului program

TROFEUL BRASOVULUI program

Brasov , Brasov. Vineri 25 Iunie 2010 - Duminică 27 Iunie 2010

Categorii: Alte Evenimente

concurs de turism-sportiv

Vă invităm să participaţi la a noua ediţie a concursului de turism-sportiv TROFEUL BRASOVULUI, etapa a IV a Campionatului Naţional al Cluburilor de Turism şi Ecologie, care va avea loc în perioada 25-27 iunie 2010, în Masivul Giurgeu. Tabăra va fi amplasată în loc. Izvoru Mureşului, în incinta Complexului Sportiv Naţional Izvoru Mureşului.

Munţii Giurgeului, parte integrantă a grupei centrale a Carpaţilor Răsăriteni, reprezintă rama vestică a cristalinului Munţilor Bistriţei mijlocii, care se desfăşoară între Valea Sec la nord şi Gruiul Sandominicului la sud, în Valea Oltului, flancaţi fiind de masivul Haghimaşul Mare, pâraul Putna şi Valea Bistricioarei spre est, iar spre vest de Valea Mureşului, Depresiunea Giurgeului, Valea Topliţei, respectiv Platoul vulcanic al Calimanilor. Sunt orientaţi nord-sud şi se întind pe o lungime de peste 50 km, iar în laţime variază între 6 şi peste 20 km, acoperind astfel o suprafaţă de peste 800 kmp.
Izvoru Mureşului:
Statiune situata in jud. Harghita in muntii Hasmas, la o altitudine de 900 m. Pe timp de vara este punct de plecare in traseele spre izvoru Muresului si Oltului sau spre Pestera Soaptelor (Sugo). Iarna aici se organizeaza Serbarile Zapezii, iar distractiile de la centrul studentesc sunt mai mult decat celebre. Partia de schi este in apropierea centrului.

www.kronsport.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 560
Cuvinte cheie: Brasov
pop rodica

Adaugat in urma cu 4493 zile, 16 Iun. 2010

Adaugat de rodicarodica

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3509

  • Ai ceva de zis?

    .