poze workshop foto toamna tarzie brasov

Workshop foto:"Toamna tarzie" - Brasov

Brasov , Brasov. Joi 4 Noiembrie 2010 12:00

Categorii: Alte Evenimente

Workshop foto:"Toamna tarzie"

Perioada:
4 - 7 noiembrie 2010

Locuri disponibile: 15

Pret:
220 euro per persoana (cazare singur in camera)
180 euro per persoana (cazare in camera dubla)

Depozit initial:
50% din pret


Cine poate participa?
Acest workshop se adreseaza persoanelor ce au ca pasiune fotografia, indiferent daca cunostintele in domeniu sunt minime sau aprofundate.

Structura workshop
Workshop-ul este structurat atat pe o dimensiune teoretica, sustinuta de un suport de curs, cat si pe o dimensiune practica. Aceasta consta in sesiuni foto in natura si prelucrarea fotografiilor obtinute in turele foto.

La fiecare workshop Mihai Moiceanu va fi insotit de cei doi asistenti ai sai: Emilian Chirila (Bebe) si Marius Tache (Sica).
Acestia va vor oferi suport in realizarea si prelucrarea fotografiilor in functie de nivelul de cunostinta la care va aflati (incepator, mediu, avansat). Bebe si Sica vor raspunde la intrebari legate de prelucrarea fotografiilor in photoshop si daca nu va cunosteti suficient de bine camera, va vor ajuta sa descoperiti secretele ei.

Pe parcursul celor 4 zile petrecute alaturi de noi, veti avea ocazia sa acumulati informatii utile atat despre fotocompozitie si realizarea fotografiei de reportaj cat si despre prelucrarea si analiza fotografiilor pe calculator. Veti invata cum sa optimizati imaginea sau cum sa realizati o panorama.
Deasemenea in cadrul workshop-ului veti putea urmari o proiectie de fotografie prezentata de Mihai Moiceanu, cel care va fi gazda dumneavoastra si sub îndrumarea caruia veti deprinde tainele unei fotografii bune.

Toti participantii la workshop-urile noastre din 2010 beneficiaza de preturi speciale la produsele comandate de pe site-ul www.F64.ro
Reducerile difera in functie de produs si de politica de discount aplicata de F64 Studio. Comenzile se fac prin CAMERA mm la adresa de mail office@cameramm.ro. In termen de maxim 2 zile de la lansarea comenzii, veti primi o oferta de pret pentru produsele alese. Livrarea acestora se va face la workshop, sau direct la domiciliul solicitantului, prin curierat.
Deasemenea, participantii la workshop beneficiaza de o "perioada de gratie" de 2 luni de zile de la data incheierii workshop-ului, in care pot comanda produse la preturi speciale.

Numar participanti admisi
Workshop-ul este organizat in zona Moieciu-Bran, in spatiul dintre Piatra Craiului si Bucegi. Pentru o buna desfasurare, numarul de participanti este de 15 in fiecare serie. Pe site veti gasi actualizat zilnic numarul de locuri ramase neocupate. Numarul minim de participanti este de 6 intr-o serie. In cazul necompletarii celor 6 locuri, workshop-ul va fi suspendat iar persoanele deja inscrise se vor putea reprograma la un workshop viitor sau vor primi inapoi integral suma achitata.
Participantii au posibilitatea de a veni insotiti de familie (in limita locurilor de cazare; la cerere, pentru copii, vor fi amenajate paturi pliante).
Va rugam sa specificati in formularul de inscriere numarul insotitorilor. Va vom contacta pentru a va confirma disponibilitatea locurilor pentru acestia. Plata pentru insotitori se va face la fel ca plata pentru participanti. Pretul pentru insotitor este de 40 euro/persoana/zi, cazare in camera dubla si 50 euro/persoana/zi cazare in camera single. In aceasta suma este inclusa cazare, mic dejun si cina.

Va asteptam sa descoperim impreuna locuri frumoase, oameni interesanti, gazde primitoare si sa facem fotografii bune.

Program orientativ
Joi : seminar fotocompozitie
Vineri : Sesiune foto*
Sambata : sedinta foto la rasarit, seminar foto de prelucrare a imaginilor digitale, sedinta foto la apus
Duminica: analiza fotografiilor si feedback, concurs.

* Fiecarui workshop ii este destinata o tura foto specifica, in zona Moieciu-Bran, adaptata conditiilor meteo si anotimpului in care se deruleaza activitatea.



Echipament


Lista echipamente foto:
Camera foto digitala care poate fi compacta, bridge sau DSLR; medii de stocare (carduri de memorie), acumulatori de rezerva, trepied, accesorii, geanta foto (in cazul in care o veti purta in ruscac) sau rucsac foto.

Lista echipament de munte:
Conceptul de echipare pe munte este de protectie la factorii externi, izolare termica, tranfer de umiditate de la interior la exterior.

Vara: Ghete de munte usoare - rezistente la umezeala, pantalon lung si scurt, tricou, jacheta polartec sau materiale similare (care lasa corpul sa respire), haina de vant (din material tip goretex sau windstopper), palarie sau sapca pentru soare, haina de ploaie sau pelerina (rezistenta la doua, trei ore de ploaie, poate fi haina de vant si ploaie din material tip goretex), ochelari de soare, bete de trekking, (bete de schi telescopice), haina de schimb (tricou) in caz de ploaie, rucsac, bidon pentru apa (min. 1 litru), mica trusa de medicamente (optional), cutia pentru merinde.


Suport


Suportul tehnic pentru workshop este alcatuit din 7 sisteme configurate pentru lucrul cu programe de editare imagine, monitoare TFT de 17, cititoare de carduri universale, DVD-RW. Sistemele sunt legate in retea, la aceasta putand fi conectate inca 9 sisteme (laptop-uri) apartinand participantilor. Seminariile sunt prezentate in proiectie video cu un sistem performant Toshiba DLP - contrast 2000:1.
Participantii la workshop beneficiaza de suport scris pentru seminarii cat si de arhivarea gratuita, pe DVD, a fotografiilor realizate pe parcursul celor 4 zile.


Locatie


Cazarea si cursurile sunt asigurate intr-o pensiune situata in judetul Brasov, satul Magura, acces pe drum forestier aprox 30 min. din Zarnesti.
Pensiunea ofera cazare in camere cu regim single sau dublu. Fiecare camera este dotata cu baie proprie.
Pesiunea dispune de o sala de mese si de o sala de curs.
www.cntours.ro


Organizare


Intalnirea participantilor joi, 4 noiembrie 2010
- pentru cei ce se deplaseaza cu trenul: ora 15.00 - Brasov, sediul firmei
- pentru cei ce se deplaseaza cu masina personala : ora 15.00 - Brasov, sediul firmei sau ora 16.30 - Zarnesti, parcarea de langa sensul giratoriu, langa sucursala CEC Bank. (Va rugam sa ne anuntati daca veti veni in Brasov, in Zarnesti sau direct la Magura).


Sediul Firmei
Brasov, str. Valea Cetatii, nr 33, bl A40, sc b, ap 36
De la gara se poate ajunge la sediul firmei cu autobuzul numarul 32 (coborati la capat de linie).

Laptop
Participantii care au laptop sunt rugati sa il aduca. Acest lucru va facilita lucrul in cadrul seminariilor de prelucrare a fotografiilor.


Transport


Transport Brasov-Magura

Pentru participantii care nu vor veni cu masina personala, deplasarea de la Brasov la Magura se va realiza cu microbuse puse la dispozitie de catre pensiune. Pretul total al unei calatorii este 60 lei. Aceasta suma se imparte la numarul celor care solicita transport si rezulta astfel pretul unei calatorii/persoana. De asemenea in tura foto de sambata se vor folosi acelasi microbuze.

Plata


Pretul
este calculat in functie de optiunea dumneavoastra de cazare:
180 euro/ persoana - camera dubla
220 euro/ persoana - camera single
In pret sunt incluse urmatoarele: workshop (sesiune foto in natura, seminar de prelucrare a fotografiilor, suport de curs si suport tehnic), cazare, masa (mic dejun si cina consistente). In pret nu este inclus transportul.

Dupa ce veti realiza inscrierea veti primi o proforma cu valoarea integrala a workshop-ului (in lei/ la cursul BNR). Pentru a va valida participarea, va rugam sa achitati un minim de 50% din valoarea proformei si sa trimiteti confirmarea platii pe fax la numarul: 0368/401968 sau e-mail: office@cameramm.ro. Ordinea inscrierilor este stabilita de data platii avansului si nu de data completatii formularului de participare. Va rugam verificati numarul de locuri disponibile inainte de a realiza plata.

Modalitatea de plata

Pentru plati in lei
Plata se poate realiza prin mandat postal sau prin virament in contul nostru deschis la ING Bank Bucuresti.
S.C. GOFOTO S.R.L.
500289, Brasov, str. Valea Cetatii nr.33, bl.A40, sc.B, ap.36
J 08/2936/2006
CUI 19491448
Cont LEI - RO42 INGB 0000 9999 0135 3790
Banca ING Bucuresti

Pentru plati in euro
Plata se poate realiza numai din conturi externe prin virament in contul nostru deschis la ING Bank Bucuresti.
S.C. CAMERA mm S.R.L.
500289, Brasov, str. Valea Cetatii nr.33, bl.A40, sc.B, ap.36
J08/1451/1997
CUI: RO 9873904
Cont EURO - RO97 INGB 0000 9999 0135 3770
Banca ING Bucuresti

Pentru ca inscrierea sa fie considerata valabila trebuie sa achitati un avans de minim 50% din valoarea totala a workshop-ului cu cel putin 4 saptamani inainte de inceperea acestuia.
Ordinea inscrierilor este stabilita de data platii avansului si nu de data completatii formularului de participare. Va rugam verificati numarul de locuri disponibile inainte de a realiza plata. A doua parte a platii se va efectua cu cel putin 14 zile inainte de inceperea workshop-ului.
Instiintarea platii se va face prin e-mail pe adresa: office@cameramm.ro sau la fax: +40-368-401968. Veti primi un e-mail automat care va va confirma inscrierea cu succes la unul dintre workshop-urile noastre.


Termeni si conditii


SC GO foto SRL se angajeaza se presteze, in cadrul workshop-urilor de fotografie, servicii fotografice de calitate catre participanti, denumiti in continuare beneficiari. Toate serviciile oferite sunt supuse unor dispozitii ce sa regasesc in contractul de prestari servicii ce se va incheia intre prestator (SC GOFOTO SRL) si beneficiar.
Acceptarea acestor conditii se face implicit de catre Beneficiar odata cu completarea formularului de inscriere si plata avansului de 50%.

Inscrierea participantilor
Completarea formularului de inscriere se va realiza dupa verificarea prealabila a locurilor disponibile. Acestea sunt actualizate zilnic si afisate pe site in dreptul fiecarui workshop. Toate informatiile furnizate de participanti la workshop sunt confidentiale si nu vor fi utilizate in alte scopuri decat cele referitoare la activitatile SC GOFOTO SRL. Informatiile nu vor fi sub nici o forma instrainate unor terti.
Dupa compleatarea formularului veti primi o instiintarea prin care vi se va confirma ca sunteti in evidenta noastra. Inscrierea este considerata ca fiind efectuata numai in momentul in care veti achita avansul de 50% si ne veti trimite o copie dupa documentul de plata prin e-mail pe adresa: office@cameramm.ro sau la fax: 0368-401968.

Termene de plata
Avansul de 50% se va achita cu cel putin 4 saptamani inainte de inceperea workshop-ului, in limita locurilor disponibile. Va rugam verificati numarul de locuri disponibile inainte de a realiza plata.
A doua parte a platii se va efectua cu 14 zile inainte de inceperea workshop-ului.
Pentru cei care nu vin cu autoturismul personal, proprietarii pensiunii pun la dispozitie un microbuz pentru transportul de la Brasov la Magura si retur. Costul unei curse este de 60 de lei si se imparte la numarul de participanti care solicita transport.Plata se face la fata locului.

Anularea/reprogramarea participarii
* cu cel putin 21 zile inainte de inceperea workshopului: se va retine un cuantum de 30% din valoarea totala, pentru acoperirea cheltuielilor comune.
* intre 21 si 14 zile inainte de inceperea workshopului: se va retine un cuantum de 50% din valoarea totala a workshopului, pentru acoperirea cheltuielilor comune.
* cu mai putin de 14 zile inainte de inceperea workshopului: se va retine valoarea totala a workshopului, pentru acoperirea cheltuielilor comune.
* in cazul in care participantul nu se prezinta la workshop si nu instiinteaza in prealabil, S.C. GOFOTO S.R.L. nu va returna suma achitata.

Participantii care au anulat inscrierea se pot reprograma la un workshop ulterior, in limita locurilor disponibile, insa cuantumul (30%, 50% sau 100%) retinut pentru cheltuili comune nu va fi returnat.

Mijloc de trasport Magura-Brasov
In cazul in care ati completat in formular ca dispuneti de mijloc de transport intre Brasov-Magura si ulterior, din motive obiective, veti dori sa va deplasati cu microbusul, va rugam sa ne anuntati acest lucru cu cel putin 14 zile inainte de inceperea workshop-ului.

Concurs


In cadrul workshop-ului se va derula un concurs de fotografie organizat pe doua sectiuni. Sectiunea "fotografia de acasa" si sectiunea " fotografia de la workshop". Va rugam sa aduceti 10 fotografii din portofoliu personal. Jurizarea va fi realizata de catre participanti. Castigatorii fiecarei sectiuni vor primi un premiu constand in cate un CD multimedia "Pleoapa Carpatilor", autor Mihai Moiceanu, si vor avea ocazia sa isi vada fotografia expusa pe site-ul nostru www.cameramm.ro. Toti participantii vor avea de asemenea posibilitatea de a detine o galerie on-line de minim 10 fotografii realizate in turele foto, ce va fi gazduita in sectiunea noastra de workshop.

Mai multe detalii: http://www.phototour.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2272
valentin

Adaugat in urma cu 5085 zile, 18 Mai. 2010

Adaugat de roadrunner

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4966

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert trooper

Concert Trooper

Brasov, Brasov. Sâmbătă 25 Mai 2024
targ de arta mestesugareasca editia a 36 a

Targ de Arta Mestesugareasca Editia a 36-a

Brasov, Brasov. 1 Mai 2024 - 5 Mai 2024
targul de paste brasov 2024

Targul de Paste Brasov 2024

Brasov, Brasov. 29 Apr 2024 - 29 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .