poze conferin a cosmoenergetica o necesitate a lumii moderne

Conferința” COSMOENERGETICA – o necesitate a lumii moderne”

Brasov , Brasov. Sâmbătă 7 Mai 2016 15:00 - Sâmbătă 7 Mai 2016

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 30/80

Conferința” COSMOENERGETICA – o necesitate a lumii moderne”

În momentul în care aflăm despte un nou curs, o nouă conferință, ne întrebăm :
– Cu ce mă va ajuta?
– Cu ce voi ramâne după?
– Cu ce se deosebește de celelalte cursuri la care am participat?
Cand?
7 mai de la 15.00 la 18.00
Cost conferinta: 20 lei
Inscrierile se fac pe formularul:http://goo.gl/forms/X1KBghBVmK
Eveniment facebook aici

Alte detalii: www.alexaevent.ro 0742483333 office@alexaevent.ro

De ce sa participi?

Majoritatea cursurilor și conferințelor promit schimbări miraculoase, vă solicită să abordați un anumit comportament, să renunțati la anumite obiceiuri, vă provoacă la fapte radicale, într-un cuvânt, dacă nu faci tot ce spun ei, nu poți deveni fericit, nu poți beneficia de apariția miracolului în viața ta. În 90% dintre cazuri euforia cursului/conferinței dispare în primele 3 zile. Și cu ce rămânem? Un gust amar, gândulcă nu ești suficient de bun.
Trecem cu toții printr-o perioadă evolutivă intensă a societății noastre. Volumul zilnic de informații de orice fel se mărește progresiv în fiecare zi. Nu mai contează realizările obținute până la un moment dat. Ne dorim mult mai mult din toate, mai multă sănătate, liniște sufletească, putere, bogăție, poziție socială, un mai mare control asupra situațiilor, etc.
Pentru realizarea acestor obiecive sociale avem nevoie de multă energie vitală. Orice activitate socială pe care o desfășurăm necesită energie.Putem observa cu ușurință că pe zi ce trece, este tot mai dificil să facem față acestei nevoi continuii de energie.
Tragem de noi prin toate modurile posibile, trăim viață la ”turație maximă” și așteptăm să fim răsplătiți pe masura efortului depus. Din păcate, puțini sunt cei care pot afirma cu voce tare – ”SUNT MUȚUMIT!”. Marea majoritate observă că ”turația maximă” generează o serie de boli ale societății moderne pe care omul ”le duci pe picoare”, pentru că așa condiții îi creează societatea. Cei care nu fac față efortului energetic sunt ”arătați cu degetul” și excluși din viața socială, sunt tratați ca un rebut.
Studiile recente au demonstat un fapt cunoscut de mii de ani, dar în același timp contestat cu vehemență. Corpul uman nu poate funcționa doar cu energia produsă prin consumul de alimente. Mereu a existat o necunoscută în sistemul energetic uman.Aportul energetic al alimentelor este de doar max. 20 % din necesarul zilnic energetic al corpului, cu condiția respectării unor reguli stricte de alimentație. Restul de 80% din energie, este captată din ”alte surse” neînțelese de mulți dintre noi.Cu toții suntem conștienți de existența acelor fenomene energetice care ne produc cea mai mare parte a energieivitale, să recunoaștem că mereu am fost tentați să primim acces în minunata lume a energiilor fine, să putem gestiona corect și în cunoștință de cauza majoritatea acestor fenomene pline de mister.
A venit momentul unic pentru a descoperi o nouă stiință modernă – COSMOENERGETICA

Cosmoenergetica face parte dincategoria științelor moderne, recunoscută la nivel internațional, apărută ca urmare a nevoii creșterii vibrației planetare și are drept scop analiza fenomenelor metafizice care produc și gestionează energia vitală necesară ființei umane pentru menținerea corpului fizic în parametrii maximi de funcționare, în vederea realizării sociale a acestuia.
Rezultatele pozitive ale tehnicilor cosmoenergetice,înregistrate în condiții de laborator, au fost recunoscute de Organizația Mondială a Sănătații, totodată, la nivelul Uniunii Europeneexistă la această dată mai multe metode de vindecare ale unor afecțiuni cu ajutorul tehnicilor Cosmoenergetice, omologate și patentate.

SCOPUL CONFERINȚEI
Furnizarea de informații cu privire la:
– Noua știință COSMOENERGETICĂ
– tehnicile moderne de restabilire a energeticii proprii, adaptate nevoilor sociale curente;
– Deblocarea energetică și redescoperirea, sau mai bine spus, ”trezirea” capacităților corpului uman de autoreglare energetică, de percepere corectă a energiilor din jurul nostru;
– Descoperirea laturii practice a aplicării cunoștințelor despre energiile fine pentru ridicarea nivelului de trai, promovarea la locul de muncă, dezvoltarea afacerii, protecția energetică personală și a familiei etc.
– Descoperirea posibilității corpului nostru de a interacționa cu alte energii necesare vindecării, precum și vindecarea altora cu un efort minim, prin punerea în practică a informatiilor și tehnicilor COEMOENERGETICE ;
– Înțelegerea corectă a cuvântului „ miracol” și „fericire” prin prisma activităților noastre sociale;
CE DESCOPERIM ?
• capacități extraordinare ale propriului corp;
• răspunsuri la întrebările pe care le considerați ”fără răspunsuri ”;
• veți înțelege de ce ”meritați” traiul pe care îl aveți, vi se va arăta unde greșiți;
• redescoperiți “Eul” interior;
• simțiți cum este ”să fiți sănătos”;
• simțiți cum e să fiți stăpânul propriei sorți;
• descoperiți care este rolul legăturii cu Divinitatea în evoluția personală;
• veți descoperi cum e să iubești cu adevărat și să fii iubit, indiferent de vârstă;
• veți descoperi cum ați putea modifica în bine universul din jurul vostru fără a vă lupta pentru acest scop;

CU CE EFORT?
Există multe tehnici de dezvoltare spirituală ce au ca scop amplificarea energeticii corpului uman. În esență, cele mai eficiente metode presupun o armonizare a energeticii interne a omului cu energiile exterioare, indiferent de proveniența acestora. Principalul impediment în deblocarea energetică a omului îl reprezintă procedurile greoaie și învechite ale acestor tehnici și/sau lipsa voinței de a continua autodezvoltarea și perfecționarea pentru a restabili armonia interioară. Orice acțiune externă cu energii benefice are un efect de scurtă durată, omul se simte eliberat, dar nu liber. Pentru a fi liber este nevoie ca eliberarea să se producă din interior, este nevoie de o resuscitare energetică a rezervelor interioare.
În Cosmoenergeică accentul este pus pe alimentarea/deblocarea rezervelor interioare ale corpului uman cu efort minim, deoarece tehnicile sunt accesibile oricui, sunt ușor de pus în practică, nu necesită timp îndelungat de pregătire și sunt adaptate omului modern care întotdeuna vrea rezultate la maxim, dar cu eforturi minime.

ÎN CE CONSTĂ MIRACOLUL?

Răspunsul îl veți afla la conferința dată!

Mai multe detalii: http://alexaevent.ro/2016/04/03/conferinta-cosmoenergetica-o-necesitate-a-lumii-moderne/

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 851

Eveniment postat de organizator

alexandra condur

Adaugat in urma cu 2937 zile, 05 Apr. 2016

Adaugat de alexaevent

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 498

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert trooper

Concert Trooper

Brasov, Brasov. Sâmbătă 25 Mai 2024
targ de arta mestesugareasca editia a 36 a

Targ de Arta Mestesugareasca Editia a 36-a

Brasov, Brasov. 1 Mai 2024 - 5 Mai 2024
targul de paste brasov 2024

Targul de Paste Brasov 2024

Brasov, Brasov. 29 Apr 2024 - 29 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .