poze conferinta bune practici in parteneriatele pentru responsabilitate sociala

Conferinta “Bune practici in parteneriatele pentru responsabilitate sociala”

Brasov , Brasov. Vineri 30 Septembrie 2011 08:30 - Vineri 30 Septembrie 2011
Brasov Business Park, Str. Ionescu Crum, nr. 1, Brasov

Categorii: Conferinte si Seminarii , Inaugurari , Targuri

Numar min/max participanti: 150/150

Alaturi de membrii Retelei Sociale RSC, continuam seria de evenimente dedicate promovarii responsabilitatii sociale cu o noua conferinta, pe tema: “Bune practici in parteneriatele pentru responsabilitate sociala”. Conferinta “Bune practici in parteneriatele pentru responsabilitate sociala” va avea loc in data de 30 septembrie la Brasov Business Park si va reprezenta o continuare a demersului initiat in cadrul Seriei de workshop-uri “Parteneriate sustenabile si bune practici in responsabilitatea sociala”.

Cele opt workshop-uri, desfasurate la Mamaia in perioada 11-25 august 2011, au reunit 160 de participanti (reprezentanti din partea a peste 100 de ONG-uri, patronate, camere de comert, asociatii de IMM-uri si sindicate) si au avut ca finalitate, printre altele, identificarea – prin intermediul unui chestionar – a principalilor indicatori de bune practici in proiectele de responsabilitate sociala dezvoltate in parteneriat.

Pe baza rezultatelor acestor chestionare, se va elabora si se va prezenta ulterior in cadrul conferintei o metodologie de cercetare a proiectelor de responsabilitate sociala dezvoltate in parteneriat, cu scopul identificarii de modele de buna practica si actiuni inovatoare in domeniu.

Cercetarea se va desfasura in perioada septembrie 2011 – februarie 2012 si va presupune identificarea a peste 500 de proiecte, cele mai reprezentative dintre acestea urmand a fi incluse ulterior intr-un ghid de promovare a RSC si a modelelor de buna practica. Organizatiile vor putea propune proiecte pentru analiza in cadrul cercetarii, dar si pentru prezentare in cadrul conferintei.

Accesul la conferinta este GRATUIT.

Conferinta “BUNE PRACTICI ÎN PARTENERIATELE PENTRU RESPONSABILITATE SOCIALĂ”
- Agenda provizorie -

08:30 – 09:00: Sosirea si inregistrarea participantilor

09:00 – 13:00 (pauza de cafea in intervalul 11:00 – 11:30): Partea I - Indicatori si metode pentru identificarea de modele de buna practica si actiuni inovatoare in responsabilitatea sociala

- Scurta prezentare – Proiectul “Actionam Responsabil! – Reteaua Sociala RSC” la aproape 1 an de activitate
- Bune practici in parteneriatele pentru responsabitate sociala din Marea Britanie
- Prezentarea grilei de indicatori si a metodologiei de cercetare pentru identificarea de bune practici in parteneriatele pentru responsabilitate sociala
- Dezbatere cu publicul – Identificarea de bune practici in parteneriatele pentru responsabilitate sociala
- Aplicatii practice – Exemple de bune practici in parteneriatele pentru responsabilitate sociala *

13:00 – 14:00: Pauza de pranz

14:00 – 16:00: Partea a-II-a - Targ de resurse in domeniul responsabilitatii sociale

Succesiune de prezentari de resurse utile in domeniul responsabilitatii sociale, de la publicatii, evenimente, initiative, platforme si pana la programe educationale de interes pentru cei ce doresc sa implementeze proiecte de responsabilitate sociala. **

* Vor fi selectate maxim 5 proiecte considerate exemple de buna practica in concordanta cu grila de criterii si indicatorii elaborati in baza workshop-urilor cu membrii Retelei Sociale RSC. Cei ce doresc sa propuna spre considerare proiectele proprii o pot face http://www.actionamresponsabil.ro/evenimente/inscriere-exemple-de-bune-practici.

** Organizatiile interesate sa-si prezinte propriile resurse ne pot transmite propunerile http://www.actionamresponsabil.ro/evenimente/inscriere-targ-de-resurse.

Mai multe detalii: http://www.actionamresponsabil.ro/evenimente/conferinta-bune-practici-in-parteneriatele-pentru-responsabilitate-sociala

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1144

Eveniment postat de organizator

Adaugat in urma cu 4601 zile, 13 Sep. 2011

Adaugat de ruxandra.fediuc

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert trooper

Concert Trooper

Brasov, Brasov. Sâmbătă 25 Mai 2024
targ de arta mestesugareasca editia a 36 a

Targ de Arta Mestesugareasca Editia a 36-a

Brasov, Brasov. 1 Mai 2024 - 5 Mai 2024
targul de paste brasov 2024

Targul de Paste Brasov 2024

Brasov, Brasov. 29 Apr 2024 - 29 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .