poze codurile vindecarii curs brasov

Codurile Vindecarii -Curs Brasov

Brasov , Brasov. Marţi 19 Noiembrie 2019 18:00 - Joi 21 Noiembrie 2019

Categorii: Conferinte si Seminarii

Codurile Vindecarii – CURS Brasov

Trei este prima forma de stabilitate in numerologie. Trinitatea este definitorie pentru trairea in aceasta lume. Omul este trinitar si se comporta in trinitate. Orice lucru sau situatie se stabilizeaza cand Trei (3) isi face aparitia.

Oare exista un cod sau mai multe in numerologie ce pot influenta stabilitatea si armonia vietii noastre? Oare numerologia care este Matematica Universului, poate raspunde la intrebari ce privesc bunastarea, placerea, confortul, relatiile, creativitatea, importanta, apartenenta, reconstructia sau renasterea noastra? Oare exista in fiecare dintre noi o Pasare Phoenix care se activeaza folosind un anume cod?

Stim ca realizarea noastra din toate punctele de vedere depinde de armonizarea celor trei (3) structuri ale noastre; instinct, emotie si minte. Vocatia se releva in arnonizare, liniste, vindecare de trauma, convingeri si limitari.

Sunt oameni care au folosit tot felul de tehnici mentale, bine structurate pe ore, zile, in functie de miscarea lunii sau in functie de anotimpuri, ani astrali, varsta; si…au reusit sa se vindece de diferite convingeri, limitari, suferinte.

Poti si TU! Invata cum? Vino la curs!
CU SAU FARA CUNOSTINTE DE NUMEROLOGIE, POTI PARTICIPA !

In acest curs vom invata diferite tehinici ce ne pot ajuta sa trecem peste limitarile si convingerile noastre negative.

Vom invata cum starile emotioanale si stima de sine pot fi folosite in avantajul nostru pentru o viata linistita, prospera plina de bunastare.
In functie de data de nastere, vortexurile energetice (chakre), varsta, ciclurile evolutive de 7 si 9 ani, vom deslusi un cod ce poate functiona in armonizarea vietii noastre.

Vom invata cateva tehnici meditative care sa ne aduca in starea de a ne constientiza pe noi insine si prin acestea sa ajungem sa readucem echilibrul si armonia in viata noastra.

Fiecare participant va primi la sfarsitul cursului un cod personal ce il poate ajuta sa vibreze cu propria-I identitate cosmica, sa se alinieze cu valorile universale proprii.

Aceste lucruri si multe altele le vom invata la curs.

Cand?

Brasov: 19, 20, 21 noiembrie 2019 intre orele 18:00 – 21:30

Detalii CLICK link:
https://romeopopescu.wordpress.com/2019/10/08/brasov-curs-c0dur1l3-v1nd3c4r11-192021-11-2019/

Locatia va fi transmisa persoanelor inscriese.

Inscrieri: almabrasov@gmail.com

Trainer, numerolog:

Romeo Popescu

Fondator al proiectului media ,, CAPITOLUL 79 – intelepciune, transformare” https://www.youtube.com/results?search_query=capitolul+79

Fondator al SCOLII DE NUMEROLOGIE (unica in Romania) reprezentata in sase orase ale tarii: Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Iasi, Oradea, Targu Mures. https://www.facebook.com/scoaladenumerologie/

Mai multe detalii: https://romeopopescu.wordpress.com/2019/10/08/brasov-curs-c0dur1l3-v1nd3c4r11-192021-11-2019/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 859

Eveniment postat de organizator

florin12

Adaugat in urma cu 1132 zile, 01 Nov. 2019

Adaugat de Florin12

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 71

Alte Evenimente din Brasov
sarmale cu dragoste

Sarmale cu dragoste

Brasov, Brasov. Duminică 18 Decembrie 2022
  • Ai ceva de zis?

    .