poze conferin a rela ia dintre parin i i adolescen i

Conferința ”Relația dintre părinți și adolescenți”

Brasov , Brasov. Miercuri 5 Octombrie 2016 17:30
Str.Apollonia Hirscher nr 8,CENTRUL CULTURAL REDUTA

Categorii: Conferinte si Seminarii

După numeroase solicitari primite din partea părinților, aducem noua temă a conferințelor noastre, ce tratează relația dintre părinti și adolescenți, și la Brașov. O temă extrem de utila spunem noi, cu informații valoroase, care poate să te ajute și să îți îmbunătățească viața.

Campania Un părinte mai bun aduce la Brașov, în data de 5 octombrie de la ora 17:30, la Centrul Cultural Reduta, o conferință cu o temă de impact ”Relația dintre părinți și adolescenți”. Conferința este susținută de psihoterapeutul Irina Petrea, cunoscută pentru emisiunile tv realizate, cele peste 100 de conferințe susținute la nivel național, pe diverse teme de educație parentală, cărțile și numeroasele articole publicate.
Adolescența este vârstă frământărilor, a entuziasmului, a cristalizării relațiilor de prietenie și iubire, este perioada unor spectaculoase evoluții și transformări psihosomatice și psihosociale, care vor conduce treptat la cristalizarea și stabilizarea celor mai multe dintre structurile psihice ale adolescentului. Deși traseele pe care evoluează acest proces sunt sinuoase, complicate, presărate cu numeroase bariere și dificultăți, deși procesul ca atare poate fi mai calm sau mai năvalnic la sfârșitul acestui proces ne vom află în față prezenței unor structuri psihice bine închegate și cu un grad mare de mobilitate. Un drum ce pare complicat adeseori, însă poate fi la final plin de recompense.
Organizată cu ocazia Zilei Mondiale a Educației, conferința este dedicată atât părinților, cât și cadrelor didactice, psihologilor, studenților și tratează subiecte de maxim interes:
1. Comunicarea asertiva părinte-copil
2. Școala, realizarea profesionala, etape de dezvoltare ale adolescentului
3. Relațiile problematice dintre părinte și adolescent
4. Relațiile romantice
5. Q & A
Participanții la acest training vor avea posibilitatea de a primi informații valoroase, aplicate și verificate în relația cu adolescenții, de la un specialist în domeniul parenting-ului. În plus, vor putea adresa întrebări, oferindu-li-se lămuririle necesare în problemele ridicate.
Important de precizat este faptul că participarea este posibilă numai pe baza înscrierii prealabile, pe site-ul www.unparintemaibun.ro
Mai multe informaţii referitoare la eveniment sunt disponibile pe site-ul dedicat:
www.unparintemaibun.ro


Mai multe detalii: http://unparintemaibun.ro/portfolio/conferinta-brasov/

Pret bilet: 45 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 749
reduta

Adaugat in urma cu 2740 zile, 27 Sep. 2016

Adaugat de centrulcultural

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 23

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert luna amara asfalt 20 de ani

Concert Luna Amara - Asfalt 20 de ani

Brasov, Brasov. Duminică 14 Aprilie 2024
concert trooper

Concert Trooper

Brasov, Brasov. Sâmbătă 25 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .