poze conferinta apar editia a xiii a

Conferinta APAR editia a XIII-a

Brasov , Brasov. Vineri 20 Aprilie 2018 12:00 - Duminică 22 Aprilie 2018
Hotel Aro Palace, Brasov, Bdl Eroilor nr.27

Categorii: Conferinte si Seminarii

Membrii Asociației Psihologilor Atestați din România (A.P.A.R.) vă invită la cea de a XIII-a ediție a Conferinței naționale cu participare internațională pe tema ,,TULBURĂRI DE PERSONALITATE- Punți între cercetări, teorii și aplicații practice” care se va desfășura în perioada 20- 22 aprilie 2018 în sălile de conferință Europa ale hotelului Aro Palace 5* din Brașov.

Tulburările de personalitate, situate la granița dintre normalitate și patologie, repezintă o provocare în: teoretizarea, cercetarea, psihodiagnosticarea și intervenția psihologică/ psihoterapeutică sau medicamentoasă. Vă invităm ca împreună să facem schimb de experiențe profesionale, să ne ostoim setea de cunoaștere de la invitați de onoare cu experiență vastă în domeniu. Putem trăi împreună sentimentul de apartenență într-un grup ce împărtășesc valori și obiective comune, cu posibilitatea stabilirii de noi colaborări între colegii din aceeași profesie precum și dintre medici, psihologi, psihoterapeuți, asistenți sociali, asistenți medicali.

Asociația Psihologilor Atestați din România este furnizoare de formare profesională acreditată de Colegiul Psihologilor din România (C.P.R.) cu nr. aviz RF-II-BV-91.

Partenerii conferinței sunt: Centrul Internațional de Psihologie și Psihoterapie NEW LIFE, Facultatea de Psihologie și Știintele Educației, Departamentul de Psihopedagogie Specială, din cadrul Universității din București, Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România- OAMGMAMR, Colegiul Național al Asistenților Sociali.

Obiectivele conferinței sunt:
-îmbogățirea cu noi cunoștințe prin dezbaterea de ceretări, teorii, tehnici, metode pentru psihodiagnosticarea și intervențiilor psihologice/ psihoterapeutice sau a tratamentelor medicale în tulburările de personalitate,
-dezbaterea condițiilor de avizare psihologică, respectiv medicală: a conducătorilor auto, a noilor angajați, a menținerii în unele funcții, în procurarea/ deținerea/ folosirea unei arme letale/ neletale,
-stabilirea discernământului persoanei diagnosticate,
-pensionarea medicală a pacienților, respectiv reinserția lor socială și profesională,
-alternative viabile pentru activarea și menținerea stării de bine din perspective antropologice, psihopatologice, psihoterapeutice.

Aceste obiective se vor realiza în cadrul lucrărilor conferinței prin:
-schimbul de experințe profesionale din praxisul celor cu experiență prin prezentarea studiilor de caz,
-stabilirea punților de legătură între cele mai moderne cerectări și teorii în domeniu prin prezentarea lucrărilor, posterelor și workshopurilor,
-dezbateri în cadrul meselor rotunde.
Conceptul manifestării știintifice este gândit din perspectiva unei abordări pluridisciplinare. În cadrul acestui eveniment sunt invitaţi practicieni în domeniile: psihologie (toate specialitățile), medical (psihiatrie, medicină-legală, neurologie, neurochirurgie, geriatrie, pediatrie, medicină de familie și alte specializări medicale), asistenți sociali și asistenți medical, dar și studenți ai facultăților de psihologie, medicină, aistență socială.

Conferința este acreditată la Colegiul Psihologilor din România, psihologii atestați vor primi diplome de participare efectivă astfel:
- 5 credite de formare profesională continuă pentru participare ca audient la lucrări,
-10 credite de formare profesională continuă pentru participare ca audient la workshop,
-10 credite de formare profesională continuă pentru participare ca prezentator de lucrare,
-12 credite de formare profesională continuă pentru participare ca prezentator de workshop.

Conferința este în curs de acreditare la:
-Colegiul Medicilor din România pentru ca medicii să primească diplome de participare cu credite de educație medicală continuă (E.M.C.),
-Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România- OAMGMAMR pentru ca asistenții medicali să primească diplome de participare cu credite de educație profesională continuă (E.P.C.),
-Colegiul Național al Asistenților Sociali pentru ca asistenții medicali să primească diplome de participare cu credite.

Formular de inscriere:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd-B7Z7WO-fyXP1TXMY0g1jnvifWVHjbkRkNxP8BmFt8kUSCQ/viewform

Evenimentul este pe face book aici https://www.facebook.com/events/1859085474407913/?hc_location=ufi

SĂ NE FIE CU NOROC și SPRE FOLOS!!!
Vă așteptăm cu drag la conferință!

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1206
lavi

Adaugat in urma cu 2304 zile, 28 Dec. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert trooper

Concert Trooper

Brasov, Brasov. Sâmbătă 25 Mai 2024
targ de arta mestesugareasca editia a 36 a

Targ de Arta Mestesugareasca Editia a 36-a

Brasov, Brasov. 1 Mai 2024 - 5 Mai 2024
targul de paste brasov 2024

Targul de Paste Brasov 2024

Brasov, Brasov. 29 Apr 2024 - 29 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .