poze conferinta cu simona dragomir fosta balanescu

Conferinta cu Simona Dragomir (fosta Balanescu)

Brasov , Brasov. Miercuri 29 Aprilie 2015 17:30
Hotel Cubix, str Saturn nr 47, Brasov

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 10/100

“Un părinte mai bun” alături de Simona Dragomir (fosta Bălănescu) te invită să iei parte la conferința “Cum să traiesc sănătos- EU și COPILUL meu”.

Simona Dragomir (fosta Bălănescu) prezintă emisiunile de la Radio Itsy Bitsy ”Meditații pentru părinți”, ”Mamma Mia” și Răzvan și Dani de la Antenta 1, iar pe 28 aprilie vine la Brașov pentru o întâlnire ”100% sănătoasă” cu părinții, bunicii, cadrele didactice și toți cei interesați de a fi sănătoși.

Pentru că în cele peste 50 de întâlniri pe care le-am avut cu părintii, aceștia au semnalat frecvent probleme legate de alimentația copiilor (începând de la refuzul de a se hrăni, până la preferințe pentru anumite mâncăruri, sau disfuncții ale organismului și comportamentale cauzate de o alimentație inadecvată), venim în sprijinul lor cu informații specializate și soluții adecvate, printr-un nou proiect care o are protagonistă pe binecunoscuta realizatoare TV Simona Dragomir (fosta Bălănescu).

Conferința cu tema ”Cum să trăiesc sănătos- EU și COPILUL meu”, susținută de Simona Dragomir (fosta Bălănescu), realizatoarea emisiunii ”Traiește sănătos”, câștigătoare a Premiului de Excelenta de la MEDICO, este dedicată părinților și viitorilor părinți (dar și bunicilor, îngrijitorilor și educatorilor) care sunt interesați și deschiși să înțeleagă și să-și însușească concepte legate de sănătate și alimentație. Este dedicată tuturor celor care conștientizează că fiecare participare la astfel de întâlniri este un nou mod de a descoperi lucruri noi și utile și de a face noi pași spre cunoaștere.
Conferința ”Cum să trăiesc sănătos- EU și COPILUL meu” este realizată pentru a interacționa mai bine cu publicul și pentru a răspunde direct nevoilor participanților cu ajutorul specialistului Simona Dragomir (fosta Bălănescu). Orice întrebare va avea răspuns în cadrul întâlnirilor noastre, fie că veți dori să aflați detalii despre tema abordată sau chiar privind alte curiozități.

Conferința este structurată în doua părți:
Partea I- este concentrată pe discuții pe baza temei, aspecte legate de modul în care alimentele, moștenirea genetică, obiceiurile alimentare și cele ale rutinei zilnice influențează funcționarea organismului; dieta copiilor, alimentația sănătoasa în diferite etape de vârsta a acestora (sugar/ grădiniță/ școală), trucuri pentru implementarea obiceiurilor alimentare sănătoase în comportamentul copiilor, pentru organizarea eficienta a meselor zilnice; măsuri de prevenție si prim ajutor în probleme determinate de alimentație
Partea a II-a – sesiune de întrebări și răspunsuri
Vino alături de Simona Dragomir (fosta Bălănescu) pentru a afla cum poti tu ca și părinte să ai un stil de viață sănătos, pentru a reuși mai apoi să fii un exemplu pentru copilul tău. Vino să afli cum creezi un echilibru în alimentație si cum îți poti ghida copilul spre o viață cât mai sănătoasă. Adu cu tine întrebările tale și experiențele tale de părinte, de educator și de copil al părinților tăi și împărtășește-le Simonei și tuturor participanților. Cu siguranță, experiențele tale sunt unice chiar dacă seamănă cu ale altora. Cu certitudine, toată lumea va avea de beneficiat dacă tu le împărtășești.

Pe Simona Dragomir (fosta Bălănescu) o cunoști din emisiunile de televiziune “€œTrăiește sanatos”, “Neața cu Razvan și Dani”, emisiunile de la radio Itsy Bitsy – Meditatii pentru parinti si Mamma Mia pe care le realizează dar si pentru publicațiile, articolele și interviurile sale. ACUM o poți cunoaște în realitate și poți să îi adresezi direct întrebările tale.

Locație: Hotel Cubix, Brasov
Data: 29 Aprilie 2015
Ora: 17:30
Durată intalnire: 2 ore
Investitie: 75 lei daca înscrierea se face pana în 27 Aprilie sau 90 lei în ziua conferinței.
Cadrele didactice beneficiaza de reducere, taxa de participare fiind de 65 de lei daca înscrierea se face pana în 27 Aprilie sau 75 lei în ziua conferinței. Cadrele didactice primesc adeverință de participare la conferință!

Înscrierea la conferință se face pe mail la adresa: info@unparintemaibun.ro; unparintemaibun@yahoo.com
Tel: 0748 154 838 sau 0754964852

Va asteptam cu drag!

Mai multe detalii: http://unparintemaibun.ro/conferinta-cu-simona-dragomir/

Pret bilet: 75 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 604

Eveniment postat de organizator

Adaugat in urma cu 1747 zile, 15 Apr. 2015

Adaugat de e.unparintemaibun

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Brasov
recital extraordinar eduard kunz

Recital Extraordinar EDUARD KUNZ

Brasov, Brasov. Miercuri 4 August 2021
curs de grafica pentru copii la brasov 2020 8 ani

Curs de grafica pentru copii la Brasov - 2020 - 8 ani +

Brasov, Brasov. Luni 3 Februarie 2020
 curs de arta pentru adulti brasov 2020

Curs de arta pentru adulti - Brasov- 2020

Brasov, Brasov. Joi 6 Februarie 2020
hai hui prin arta cu ana brasov 2020 grupa de 7 12 ani

Hai-hui prin artă cu Ana-Brasov-2020-grupa de 7,12 ani

Brasov, Brasov. Miercuri 5 Februarie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .