poze conferinta regionala proiect sa devenim activi pe piata muncii

Conferinta regionala proiect "Sa devenim activi pe piata muncii!"

Brasov , Brasov. Vineri 4 Decembrie 2015 11:00 - Vineri 4 Decembrie 2015
Calea Bucuresti 13, Sacele

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 1/40

Avem plăcerea de a vă invita la Conferința Regională de închidere a proiectului POSDRU „Să devenim activi pe piața muncii!” dedicată regiunii Centru care va avea loc în data de 4 decembrie 2015, la Brașov, hotel Ramada, începand cu ora 11:00.

Conştientizând necesitatea îmbunatăţirii şi creşterii eficacităţii serviciilor de consiliere şi orientare în carieră, proiectul implementat de catre Federaţia AGROSTAR alături de Universitatea BIOTERRA şi Centro de Estudios INFER SL Spania, a vizat creşterea competențelor dobândite de viitorii absolvenţi ai învăţământului superior din 6 regiuni de implementare, cu scopul de a reduce perioada de tranziţie de la şcoală la locul de muncă şi a diminua eforturile companiilor pentru intergrarea profesională a acestora.

Evenimentul se adresează beneficiarilor direcți de proiecte POSDRU, colaboratorilor, mediului academic și formării profesionale, actorilor economici și sociali, reprezentanților serviciilor publice de ocupare, ai autorităților publice din domeniu și societății civile din regiunea de implementare Centru.

Cu această ocazie experții echipei de implementare vor prezenta publicului activităţile, rezultatele obținute, indicatorii atinși în proiect şi grupul ţintă al proiectului.

Evenimentul va fi urmat de un business lunch, unde participanții vor avea în continuare prilejul unor contacte și discuții într-un cadru destins.

Agenda evenimentului este disponibila pe http://www.carierepentrustudenti.ro/images/evenimente/eveniment_lansare_proiect/agenda_brasov/agenda_conferinta_brasov_4_decembrie.pdf

Locurile la eveniment sunt limitate și de aceea avem rugamintea de a confirma prezența în cel mai scurt timp posibil la adresa carmen.prosan@gmail.com sau la
tel. 0731 707 981.

Suntem onorați să vă avem alături!


Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 442

Eveniment postat de organizator

carmen prosan

Adaugat in urma cu 1657 zile, 23 Nov. 2015

Adaugat de Carmen14629

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Brasov
recital extraordinar eduard kunz

Recital Extraordinar EDUARD KUNZ

Brasov, Brasov. Miercuri 4 August 2021
concert directia 5 centrul cultural reduta

Concert Directia 5 @ Centrul Cultural Reduta

Brasov, Brasov. Joi 8 Octombrie 2020
festivalul mesterilor populari si produselor artizanale

Festivalul Mesterilor Populari si produselor artizanale

Brasov, Brasov. 2 Iul 2020 - 5 Iul 2020
  • Ai ceva de zis?

    .