poze congresul international de psihologie aplicata psihologii aici si acum

Congresul International de Psihologie Aplicata "Psihologii - Aici si Acum"

Brasov , Brasov. Vineri 9 Noiembrie 2012 16:00 - Duminică 11 Noiembrie 2012
str Iuliu Maniu, nr 41 A

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 150/300

Conferinte + workshopuri acreditate ca formare profesionala pt psihologi

Avem placerea de a va invita sa participati la Congresul International de Psihologie Aplicata ce va avea loc la Brasov in perioada 9,10,11 noiembrie 2012 sub denumirea "Psihologii - Aici si Acum" [www.psihologii.ro]. In cele 3 zile ale manifestarii stiintifice, vor avea loc doua Conferinte si 24 de workshopuri [in paralel], fiind acoperite toate cele 10 specialitati. Programul complet al manifestarii il gasiti aici.
Pentru inscrieri, va rugam sa folositi acest formular.

Asociatia Psihologilor Atestati din Romania [A.P.A.R.] organizeaza un eveniment de formare profesionala continua, atestat de catre Colegiul Psihologilor din Romania cu credite pentru toate cele 10 specialitati. De asemenea, pe langa participarea in calitate de audient, puteti opta pentru participarea la Concursul de lucrari si/sau postere, la care membrii Comitetului Stiintific vor valida si vor premia cele mai bune lucrari si postere.
Detalii aici.

Deoarece punem accent si pe componenta educationala, studentii beneficiaza de conditii preferentiale: scutirea de taxa de acces la Conferinta si reducere de 50% din preturile pentru workshopuri, in limita locurilor alocate pt ei. Cum? Simplu:" Like!" si "Share" evenimentul pe pagina proprie de Facebook, apoi asteptam print-screen cu pagina voastra unde apare evenimentul la adresa: office@psihologii.ro.
In plus, vor putea sa participe la o sesiune de lucrari stiintifice dedicate studentilor, cu tematici din domeniul psihologiei, lucrari si postere, ce vor fi jurizate de catre Comitetul Stiintific.

Este o oportunitate de promovare personala si profesionala, dar si un eveniment stiintific de amploare care ofera cadrul optim schimbului de informatii valoroase, a unui networking de calitate, precum si posibilitatea dezvoltarii personala si profesionale.

Pagina de Facebook a Congresului va tine la curent cu noutati legate de workshopuri, participanti sau alte surprize pe care organizatorii le pregatesc, deci va invitam, sa dati "Like!" acestei pagini de Facebook.

Evenimentul international va avea loc in Aula "Sergiu T. Chiriacescu" a Universitatii Transilvania dinBrasov, strada Iuliu Maniu nr. 41 A, o locatie foarte potrivita pentru un astfel de eveniment stiintific.

Avem rugamintea sa trimiteti acest mesaj si catre alti colegi, psihologi, care ar putea fi interesati de participarea la eveniment. Multumim anticipat!

Va asteptam la Congres!

Detalii:
mobil: 0751.51.51.57 sau 0730.830.760
e-mail: office@psihologii.ro
web page:www.psihologii.ro

"Viata este o conditie obligatorie pentru a exista, dar insuficienta pentru a fi!"

Mai multe detalii: http://www.psihologii.ro/index.php

Pret bilet: 119 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1188

Eveniment postat de organizator

peligrad sorin

Adaugat in urma cu 4202 zile, 18 Oct. 2012

Adaugat de peligrad

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert trooper

Concert Trooper

Brasov, Brasov. Sâmbătă 25 Mai 2024
targ de arta mestesugareasca editia a 36 a

Targ de Arta Mestesugareasca Editia a 36-a

Brasov, Brasov. 1 Mai 2024 - 5 Mai 2024
targul de paste brasov 2024

Targul de Paste Brasov 2024

Brasov, Brasov. 29 Apr 2024 - 29 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .