poze curs inteligenta emotionala a relatiilor de succes
poze curs inteligenta emotionala a relatiilor de succes poze curs inteligenta emotionala a relatiilor de succes

CURS: Inteligenta emotionala a relatiilor de succes

Brasov , Brasov. Sâmbătă 19 Martie 2016 10:00 - Duminică 20 Martie 2016
se va comunica participantilor

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 5/15

CURS: Inteligenta emotionala a relatiilor de succes

Cum să înţelegi uşor sentimentelecelorlalţişi să descoperi puterea de a interacţiona eficient în familie şi în societate

„Cele mai puternice unelte de psihologie practică care îţi dau instant cunoaşterea şi forţa socială de a câştiga simpatia, încrederea şi cooperarea oamenilor şi de a te transfoma dintr-un om obişnuit într-un om charismatic care deţine cheia relaţiilor reuşite!”
Ciprian Scutariu – Trainer Program Limbajul Mintii http://www.limbajulmintii.ro


Când eram copil îmi plăcea să fiu sociabil, să mă împrietenesc rapid şi să mă joc cu toată lumea. Eram tipul copilului „foarte lipicios”.
Dar în adolescenţă lucrurile s-au schimbat. Am devenit timid şi complexat. Noua mea atitudine mi-a atras antipatie şi respingere mai ales din partea fetelor. Asta mă frustra cel mai mult şi mă făcea să-mi scadă stima de sine, crezând că poate nu sunt suficient de valoros ca să fiu şi eu băgat în seamă.
Mai târziu am găsit „o portiţă” prin care să mă fac plăcut. Am devenit un clovn care îi făcea pe alţii să râdă şi să se simtă bine. Aşa reuşeam să-i fac pe cei mai mulţi să-şi dorească să mă cunoască şi să-mi fac prietene şi prieteni noi.
Însă mai târziu oamenii au evoluat şi au început să relaţioneze la un alt nivel, iar eu nu am reuşit să ţin pasul cu ei. Aşa că cercul meu de prieteni s-a restrâns iar eu m-am simţit părăsit.Amdevenit fricosşineîncrezător în interacţiunea cu oamenii.
Tensiunea şi stresul care se acumulase şi care mă măcina în interior mă transformase într-un om ciufut, agresiv şi egoist, care se comporta mârlăneşte. Asta îmi afecta familia, colegii şi dramul de prieteni cu care mai rămăsesem.
Salvarea mi-a venit când am început să descopăr pas cu pas psihologia practică (NLP) şi să înţeleg ce s-a întâmplat cu mine şi cum funcţionează lumea. Am început să lucrez asupra emoţiilor şi comportamentelor mele.
Pe atunci cursurile erau foarte puţine, iar unele tehnicile din cărţi m-au ajutat pentru că erau accesibile. Altele mai mult m-au încurcat. Am testat pe pielea meamulte metode şi am avut ceva de furcă până când le-am găsit pe cele care funcţionează cu adevărat.

Acum m-am hotărât să dau mai departe tot ce am strâns prin munca şi experienţa mea.
Am pregătit pentru tine un curs care te poate ajuta foarte rapid și ușorsă scapi de problemele tale de personalitate şi să faci ca natura relaţiilor umane să funcţioneze în folosul tău.

Scopul cursului este să te înveţemetode accesibileprin caresă scapi de izolarea, stresul şi coroziunea socială casă îţi dezvolţi empatia, sincronizarea şi influenţa pozitivă faţă de cei din jur şi să recurgi la cele mai înţelepte acţiuni în relaţiile tale.

Te invităm în Braşov, la 2 zile de training intensiv pentru rezolvarea situaţiilor relaţionale complicate şi modelarea eficientă a legăturilortale familiale şi sociale.

UNDE:

Brasov – locatia se va transmite participantilor
CAND:

19- 20 martie 2016 – intre 10:00 – 18.00

Cursul se va desfăşura în 2 zile şi fiecare zi va fi despartită în 2 părţi, cu o pauză de masă între ele.
Ce câştigi dacă vii la curs
1. Afli cum să opreşti eşecurile de comunicare ca părinte şi cum să negociezi cu copilul tău orice sarcină sau obligaţie din partea lui.
2. Înveţi ce ai de făcut ca să nu mai te molipseşti de emoţiile celor din jur, să îţi dezvolţi empatia, compasiunea, să-i înţelegi şi să-i accepţi mai uşorpe oameni
3. Înţelegi cum să scapi de dependenţa emoţională faţă de o persoană şi cum să-ţi deschizi uşor calea spre viaţa liberă şi fericită pe care o meriţi
4. Pui capătcerturilor din cuplu şi devii mai atent la nevoile celuilalt
5. Scapi pentru totdeauna de supărări, îngrijorări, neîncredere şiînveţi cum să atragi relaţii pozitive care să-ţi aducăbucurie în viaţa ta
6. Înveţi cum să te concentrezi pe lumea ta interioară şi cum să schimbi la voinţă lucrurile din exteriorul tău şi să-ţi vindeci relaţiile cu cei din jur
7. Afli metode prin care să scapi complet de timiditate, izolare, frustrare, reacţii negative necontrolateşi cum să obţii starea de bine prin care să te faci agreabil şi plăcut
8. Înveţi metode prin care să scapi defenitiv de refuzul celorlalţi faţă de ideile tale şi să obţii cooperare de 100%.
9. Afli cum să îţi programezi mintea inconştientă ca să obţii o putere mentală sporită
10. Deviipropriul tău terapeut în toate relaţiile tale cu ajutorul unor metode foarte accesibile şi uşor aplicat

NU PIERDE OCAZIA:
– Să afli motivul pentru care 90% dintre oameni eşuează în afaceri şi în viaţă
– Să cunoşti şi să înţelegi care este sursa problemelor pe care le au adulţii în relaţia cu proprii copii şi cu părinţi lor
– Să afli care sunt principiile de bază pe care se construiesc relaţiile umane, indiferent de cultură sau religie
– Să foloseşti secretele influenţării pozitive ca să stăpâneşti furia din alţii şi să transformi un leu într-un mieluşel
– Să determini pe oricine să fie instantaneu prietenos cu tine
– Să pui mâna pe cele 3 bonusuri:
BONUS 1
– Accesulgratuit la o întâlnire ulterioară specială doar pentru tine de consiliere şi coaching (în valoare de 120 de RON)
BONUS 2
– Devii membrula o comunitate deja formată şi la un grup de Facebook exclusivist unde se postează materiale suplimentare şi unde interacţionezi cu alţi colegi preocupaţi de aceleaşi scopuri de învăţare ca şi tine
BONUS 3
– Ebook-ulgratuit „STOP MANIPULARE! Cele 9 relaţii toxice care îţi afectează viaţa!” (în valoare de 25 RON)

După curs, toate exerciţiile şi tehnicile psihologice pe care le înveţi le vei putea face şi singur, de fiecare dată când simţi că ceva îţi blochează comunicarea cu oamenii sau te face să reacţionezi altfel decât ţi-ai propus.

Garanţie de satisfacţie 200%
Dacă nu eşti muţumit de curs, vii la noi, ne spui, iar noi îţi plătim dublu banii înapoi fără să îţi cerem justificări.
Îţi acordăm această garanţie dublă pentru că ne dorim alături de noi doar oameni mulţumiţi şi pentru că avem încrederetotalăîn valoarea cursului nostru.

Preţul
Costul special al acestui curs este redus de la 416 Ron la 320 Ron (reducere 30%) – pentru 2 zile de curs intensiv, adica 160 Ron pe zi (cu 2 coffee break – uri incluse in fiecare zi).

!!! Aceasta este o oferta promoţională şi expiră la data de 5 Martie, ora 23:59. Dacă te înscrii după data de 5 Martie, pretul va creste la 416 Ron.

Locuri în sală:

20 (din care 12 libere în acest moment)


Cum te asiguri că prinzi şi tu un loc?

Trimiti un e-mail la office@alexaevent.ro sau suni la 0742483333. Vei primi informatiile complete. Rezervarea se face prin achitarea unui avans 100 RON, iar diferenţa o plăteşti când ne vedem în sala de curs.

De ce este un preţ atât de mic


Cursul este un proiect pilot şi din acest motiv preţul este unul preferenţial.Practic plăteşti 320 RON şi primeşti informaţii şi servicii în valoare de 465 RON (320 RON curs + 120 şedinţa de consiliere şi coaching + 25 RON ebook)

Intreaga echipă organizatoare ne dorim să aducem alături de noi cât mai mulţi oameni de calitate, dornici de evoluţie personală şi autocunoaştere. Aşa învăţăm unii de la alţii şi aşa ne sprijinim în procesul de învăţare unii pe alţii.



Trainer: Ciprian Scutariu


*Autor, Coach & Trainer certificat

*Practician NLP la nivel Master

*Consilier de dezvoltare personală şi formator de programe educaţionale certificat A.N.C.

*Fondatorul unei comunităţi de viitori leaderi de acţiune, care se extinde exponenţial în toată ţara.

(detalii pe www.leader-in-actiune.ro)

*Fondatorul singurei platforme online din România de exerciţii psihologice şi antrenament mental pentru prosperitate, performanţă şi împlinire sufletească şi care are în prezent peste 5000 de cititori (detalii pewww.limbajulmintii.ro )


*AUTOR A PESTE 160 DE ARTICOLEDESPRE:

-autocunoaştere, autoleadership şi putere interioară

– stoparea autosabotării şi eliminarea blocajelor emoţionale
– tehnici de influentare şi persuasiune
– stoparea manipulării şi cum să te fereşti de spălarea creierului
– comunicare şi relaţionare eficientă
– exerciţii de automotivare şi de creştere a stimei de sine

IMPORTANT !!!

Nu este suficientă simpla confirmare a evenimentul pe Facebook, telefon sau email, pentru că vor fi luate în considerare doar rezervările făcute prin formularul de participare disponibil mai jos şi se va ţine cont deachitarea taxei de participare de 100 de RON.

Mai multe detalii: http://alexaevent.ro/2016/02/06/curs-inteligenta-emotionala-a-relatiilor-de-succes/

Pret bilet: 320 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 986

Eveniment postat de organizator

alexandra condur

Adaugat in urma cu 2985 zile, 22 Feb. 2016

Adaugat de alexaevent

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 498

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert trooper

Concert Trooper

Brasov, Brasov. Sâmbătă 25 Mai 2024
targ de arta mestesugareasca editia a 36 a

Targ de Arta Mestesugareasca Editia a 36-a

Brasov, Brasov. 1 Mai 2024 - 5 Mai 2024
targul de paste brasov 2024

Targul de Paste Brasov 2024

Brasov, Brasov. 29 Apr 2024 - 12 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .