poze educatie digitala metode interactive de predare
poze educatie digitala metode interactive de predare poze educatie digitala metode interactive de predare poze educatie digitala metode interactive de predare

Educatie digitala. Metode interactive de predare.

Brasov , Brasov. Joi 7 Noiembrie 2019 17:30 - Joi 7 Noiembrie 2019
Strada Mihail Kogălniceanu 15, Brasov

Categorii: Conferinte si Seminarii

Muzeul Pedagogic din Brașov organizează pe 7 noiembrie 2019 Conferința Educație digitală - Metode interactive de predare la Sergiana Center.

Joi, 7 noiembrie, în cadrul Sergiana Center din Brașov, va avea loc Conferința Educație digitală - Metode interactive de predare. Evenimentul este organizat de Muzeul Pedagogic din Brașov, conferința având ca invitați pe reprezentanții Mozaik Education din Ungaria, care vor prezenta mozaBook și mozaWeb.

Instruirea tinerilor a fost și este o provocare omniprezentă. În acest context soluțiile hardware și software pentru educație facilitează munca susținută de cadrele didactice și cresc atractivitatea materiei predate, implică mai mult elevii și aduc satisfacție părinților.


mozaBook este un software pentru educație disponibil atât pentru elevi cât și pentru cadre didactice. Cu ajutorul platformei se pot crea fișe de lucru, teste personalizate sau manuale digitale proprii, construite de la zero sau pornind de la manuale existente în format electronic. mozaBook completează instrumentele uzuale ale procesului educațional prin simulări, animații 3D, prezentări, manuale și teste derulate online. Informațiile transmise în acest fel ajută la înțelegerea fenomenelor, a noțiunilor sau proceselor prezentate, iar aplicațiile integrate dezvoltă competențe și ilustrează fenomene prin intermediul laboratorului virtual, stârnind interesul elevilor și facilitând predarea noțiunilor respective. Cadrele didactice pot crea teme pentru acasă online și pot să-și încarce caietele create în mozaBook în cadrul contului lor mozaWeb, pentru a fi deschise cu orice alt calculator.

Conferința se adresează cadrelor didactice, părinților și oamenilor curioși care vor să facă o schimbare în modul de predare și învățare. Fiecare persoană care va lua parte la conferință va primi o diplomă de participare și accesul gratuit pentru 3 luni la aplicațiile Mozaik Education. Pe parcursul evenimentului, aceștia vor avea ocazia să testeze cărți digitale, conținuturi pentru tablă interactivă, aplicații de realitate virtuală și să adreseze întrebări invitaților.

Biletele pentru conferință se pot achiziționa de aici: http://tiny.cc/ugo2ez
Conferința se va desfășura joi, 7 noiembrie 2019 de la ora 17:30 până la ora 19:00, la Sergiana Center (Strada Mihail Kogălniceanu 15, Brașov).
__________

Mozaik Education este compania recunoscută la nivel internațional pentru tehnologia educației și dezvoltarea conținutului. Aceștia s-au specializat în conceperea de conținut digital (manuale digitale, lecții digitale, animații 3D, jocuri), sisteme pentru administrația școlilor, traduse în peste 30 de limbi, printre care și limba română.

Muzeul Pedagogic este muzeul interactiv din Brașov dedicat copiilor.
Misiunea acestora este să sprijine dezvoltarea educației și culturii în rândul copiilor și tinerilor prin metode interactive adaptate contextului actual, să deschidă mintea și sufletul copiilor pentru știință, artă și natură.

Mai multe detalii: https://www.iabilet.ro/bilete-educatie-digitala-metode-interactive-de-predare-46997/

Pret bilet: 50 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2110

Eveniment postat de organizator

ana maria gale eanu

Adaugat in urma cu 1613 zile, 28 Oct. 2019

Adaugat de anamm

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 43

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert luna amara asfalt 20 de ani

Concert Luna Amara - Asfalt 20 de ani

Brasov, Brasov. Duminică 14 Aprilie 2024
concert trooper

Concert Trooper

Brasov, Brasov. Sâmbătă 25 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .