poze juniori in afaceri

Juniori in afaceri

Brasov , Brasov. Sâmbătă 2 Martie 2013 13:00 - Sâmbătă 2 Martie 2013
Eliana Mall

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 12/16

Juniori in afaceri - program de educatie economica si antreprenoriat, dedicat copiilor intre 8 – 13 ani

“Juniori in afaceri” este cel mai inovator program pentru copiii din Romania ce dezvolta increderea in sine, abilitatile de comunicare si antreprenoriale ale acestora prin jocuri si vanzare practica a unor produse create in echipe.
In anul 2012 s-au realizat 11 editii in Bucuresti, Bacau, Constanta si Iasi, unde au participat in total 220 de copii cu varsta intre 7 - 13 ani, si unde copiii au realizat aproximativ 4200 lei “bani de buzunar” si au donat aproximativ 200 lei.
In anul 2013, programul va continua sa ii apropie pe copii de ceea ce inseamna responsabilitatea cheltuielilor, obtinerea unor venituri proprii, dar si intelegerea unor principii economice simple prin jocuri si activitati amuzante.


"Juniori in afaceri" este construit pe doua principii de baza:
1. Dezvoltarea personala si a abilitatilor de comunicare - copiii sunt implicati in jocuri de prezentare, creativitate si lucru in echipa.
2. Dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale si intelegerea principiilor economice - dupa cateva jocuri de calcul sau analiza, copiii sunt impartiti in echipe si stabilesc de comun acord ce produse vor vinde. Primesc un buget supriza din care cumpara diverse materiale pentru a realiza produse proprii. Dupa cumparaturi, realizeaza un afis de promovare si isi pregatesc produsele. Au la dispozitie o ora sa convinga clientii si sa isi vanda produsele realizate de ei. Profitul obtinut este impartit in mod egal membrilor echipelor.
In acest an, programul le va aduce noi provocari copiilor la fiecare editie. Pe langa activitatile punctuale, la fiecare intalnire echipele vor avea cate o noua sarcina, precum un client misterios care ii va antrena in negocieri sau vor prelua o companie cu produse pe stoc pe care vor trebui sa le vanda. Dupa inscriere, parintii vor primi mai multe detalii despre activitatile copiilor din program.
Impresiile copiilor:
"Am avut un pic emotii la inceput, credeam ca o sa stam ca la scoala, dar cand am vazut ca avem voie sa vorbim intre noi si sa punem intrebari mi-au trecut emotiile. " Robert, 7 ani
"Mi-a placut mult ca am castigat bani, bani pe care nu prea imi vine sa-i cheltui asa usor." Tudor, 12 ani
Numarul de participanti este de 16 copii/ editie. Biletul de participare este 70 lei/participant/ editie. Parintii care doresc se pot inscrie si pentru editiile anuntate.
In pretul biletului de participare sunt incluse: materiale de lucru, bugetul pentru creatia de produse si targ, gustari, diploma de participare, Ghidul parintelui.
Inscrierea copiilor in program se realizeaza la grow@nextsteve.ro, 0746.042.033, pana pe data de 1 martie, ora 12.00.
Dupa inscriere, parintii vor primi "Juniori in afaceri - Ghidul parintelui", un material cu informatii organizatorice, iar dupa program, parintii primesc un nou material "Juniori in afaceri - Ghidul activitatilor", un material cu informatii despre rolul activitatilor si sfaturi pentru sustinerea lor.
Imagini si filmari de la celelalte editii gasiti aici: http://www.nextsteve.ro/galerie/

Mai multe detalii: http://www.nextsteve.ro/ai1ec_event/juniori-in-afaceri-brasov/?instance_id=

Pret bilet: 70 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 703

Eveniment postat de organizator

nextsteve group

Adaugat in urma cu 4060 zile, 14 Feb. 2013

Adaugat de NextSteve

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert luna amara asfalt 20 de ani

Concert Luna Amara - Asfalt 20 de ani

Brasov, Brasov. Duminică 14 Aprilie 2024
concert trooper

Concert Trooper

Brasov, Brasov. Sâmbătă 25 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .