poze seminar cu dr edith kadar menirea in via a i calea personala 20

Seminar cu dr Edith Kadar. Menirea în viață și calea personală 20

Brasov , Brasov. Sâmbătă 5 Februarie 2022 10:00 - Duminică 6 Februarie 2022
Zoom online workshop

Categorii: Conferinte si Seminarii

https://alexaevent.ro/evenimente/seminar-cu-dr-edith-kadar-menirea-in-viata-si-calea-personala-2022/

Când abordezi un subiect legat de menirea în viață, gândul te duce la ceva grandios, epic, ceva legat de predestinare, ceva legat de un mare dar pe care îl primesc cei aleși, cei cuminți și care s-au născut sub o stea norocoasă.

Când spui sau te gândești că esti menit să faci ceva, te gândești că cineva îți încredințează o sarcină de îndeplinit și că viața ta se va axa pe îndeplinirea acelei misiuni.

Dacă ar fi să cităm dicționarul explicativ, DEx-ul, menire înseamnă misiune, rost, chemare, sarcină, datorie pe care o are sau o îndeplinește cineva; soartă predestinată. A meni înseamnă și a hotărî dinainte, a decide, a dispune, a destina, a sorti.

Să îți afli menirea în viață si calea personală este fie un trend la modă în mișcările new-age, fie o dovadă de înțelepciune profundă ce nu se poate obtine decât prin munca de o viață.
Dă-mi voie să îți explic, și nu uita că nimic nu este greșit, că totul este un drum; depinde unde te hotărăști să te oprești.

Dacă acum te-ai trezit, ai citit câteva cărți, ai urmărit câteva filme spirituale și ai participat la câteva cursuri, ești în stadiul de încântare, de excitație, a copilului care a descoperit o nouă jucărie și i se pare că doar el o are, nimeni altcineva. Atunci ți se pare că deja știi totul și că doar tu deții răspunsurile existențiale ale vieții. E primul stadiu.

Atunci, dacă vine în discuție menirea în viață și calea personală, vei scoate tot arsenalul de termeni teoretici și vei bombada internetul și interlocutorii cu texte. Nu e nimic greșit, așa cum am mai spus.
Cum îți dai seama că vorbele tale pompoase sunt strict teorie si că nu ești ceea ce susții că ești? Pentru că în afară de momentele în care folosești cuvinte pompoase pentru a impresiona, viața ta rămâne neschimbată: aceeași nemulțumire, aceeași devalorizare, același obicei de a da vina pe alții. Aceeasi gândire de bază, doar momente de trezire.

Unii renunță să meargă mai departe considerând că deja au ajuns, și-au făcut deja menirea.
Alții merg mai departe, curioși să vadă ce le va aduce ziua de mâine. Dacă faci parte din această categorie, deja ai parcurs un drum de câțiva ani de descoperiri, și începi să realizezi că menirea în viață nu este o noțiune teoretică de discutat pe facebook sau la o cafea, ci este însăși esența vieții omului.

Menirea în viață nu este ceva de ghicit, nu este ceva ce îți spune altcineva, ci este ceva de aflat personal; e calea ta.

De aceea, dacă vrei să afli mai multe despre cum să știi dacă ești pe calea ta, cum te poți menține pe ea si cum ești când iti afli menirea, te invit să participi la un atelier pe această temă ce va avea loc pe parcursul a două zile, sâmbătă si duminică, 5 si 6 februarie intre orele 10-18.30 (ora României), pe platforma zoom.

Te rog sa accesezi adresa evenimentului, să te înscrii, și să achiți contravaloarea afișată. Apoi vei primi datele de logare la eveniment.

ATELIERUL NU ESTE PENTRU CEI CARE DORESC SĂ LI SE GHICEASCĂ VIITORUL, SĂ LE SPUNĂ ALTCINEVA CĂ VOR FI BOGAȚI ȘI FERICIȚI IN VIITOR!

Atelierul se adresează doar celor dispuși să lucreze cu ei înșiși.

Te aștept, OM asumat!

Edith Kadar

Mai multe detalii: https://alexaevent.ro/evenimente/seminar-cu-dr-edith-kadar-menirea-in-viata-si-calea-personala-2022/

Pret bilet: 369 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 501

Eveniment postat de organizator

alexandra condur

Adaugat in urma cu 959 zile, 04 Sep. 2021

Adaugat de alexaevent

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 498

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert trooper

Concert Trooper

Brasov, Brasov. Sâmbătă 25 Mai 2024
targ de arta mestesugareasca editia a 36 a

Targ de Arta Mestesugareasca Editia a 36-a

Brasov, Brasov. 1 Mai 2024 - 5 Mai 2024
targul de paste brasov 2024

Targul de Paste Brasov 2024

Brasov, Brasov. 29 Apr 2024 - 29 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .