poze seminar online 2021 rela ia de cuplu cu dr edith kadar

Seminar Online 2021. Relația de cuplu cu dr Edith Kadar

Brasov , Brasov. Sâmbătă 20 Noiembrie 2021 10:00 - Duminică 21 Noiembrie 2021
online zoom

Categorii: Conferinte si Seminarii

https://alexaevent.ro/evenimente/relatia-de-cuplu-cu-dr-edith-kadar/

„Relațiile, la fel ca și fotbalul, politica, religia și femeile, sunt un subiect despre care se știe și se vorbește mult în teorie, dar dacă privim practica… lucrurile stau diferit. Cât privește relația de cuplu… eh, aici cu toții suntem ași la teorie; practica se poate observa ușor cand întâlnești un cuplu după felul în care se privesc (sau nu se mai privesc), felul în care își vorbesc (sau nu își mai vorbesc), felul în care se ating (sau se feresc de orice atingere de parcă ar fi leproși), felul în care se ascultă unul pe celălalt (sau se ignoră).

Nu există o rețetă general valabilă pentru a face ca o relație de cuplu perfectă. Nu există așa ceva: nici rețetă sau sfat aplicabil și nici relație perfectă. Există relații care ne ajută pe fiecare dintre noi să ne cunoaștem, să ne perfecționăm sau să ne distrugem. Alegerea ne aparține. Fericirea sau nefericirea într-o relație de cuplu sunt alegeri personale, iar responsabilitatea aparține în totalitate celui care a ales. Ce face diferența? Ceea ce ne împinge spre relații.

Dacă în interiorul nostru suntem devastați de suferință, de traume vechi nevindecate, ne vom arunca în brațele primului venit în calea noastră fără să stăm prea mult pe gânduri, sperând ca cel/cea întâlnit(ă) să ne vindece. Iar această nevoie va fi confundată cu iubirea cea mare. Și iată prima minciună, primul punct slab al relației și care se va dovedi cuiul ce va sparge în scurt timp iluzia.

Dacă intrăm într-o relație din nevoie de orice fel, cu așteptări și speranțe ca noi să ne schimbăm sau să îl/o schimbăm pe celălalt, totul se va prăbuși mai devreme sau mai târziu. Dar atunci când lucrăm cu noi, scoatem la suprafață rănile vechi, vindecăm și îi iertăm pe cei care ne-au rănit pentru a nu ne răzbuna pe altcineva, facem curat în noi pentru ca oricine intră în viața noastră să fie primit cu iubire și fără așteptări. Atragem în viața noastră parteneri după chipul și asemănarea noastră. Doar atunci când noi vom fi echilibrați din punct de vedere emoțional vom atrage un om la fel de echilibrat.

Liniștea, pacea, fericirea, împlinirea nu sunt aduse de partener(ă), nu asta este treaba lor, ci e nevoie să le găsim noi mai întâi. Despre relația de cuplu voi vorbi în cadrul unui atelier pe care îl voi susține online în acest weekend, adică 20-21 Noiembrie 2021. Ce NU va fi acest atelier? NU va fi despre cum să îți găsești sufletul complementar cât timp tu ești nefericit(ă) și plin(ă) de furie. NU va fi despre cum să îl schimbi pe celălalt pentru ca ție să-ți fie bine. NU este pastila minune care să te facă fericit(ă) după doar 2 zile. NU va rezolva nimic dacă tu nu ești dispus(ă) să lucrezi cu tine. La ce te poate ajuta atelierul? – Să identifici șabloanele după care îți cauți și găsești partenerul/partenera. – Să identifici așteptările pe care le ai și proiecțiile pe care le faci; – Să identifici ce e nerezolvat în tine și aștepți să fie rezolvat și vindecat de partener; – Să identifici calitatea relației în care te afli acum, și altele.

Dacă ești interesat, te invit să accesezi adresa de mai jos și să te înscrii, însă doar dacă vrei. Cei care spun că știu deja totul nu au nevoie de acest atelier. Cei care afirmă sus și tare pe facebook că sunt fericiți și echilibrați doar ca să nu (se) vadă că practica arată altfel, nu vor recunoaște că au nevoie de orice atelier pe această temă. Doar cei care sunt sinceri cu ei înșiși și care vor CU ADEVĂRAT să SE SCHIMBE vor participa și vor primi răspunsuri la întrebările lor.

Te aștept cu drag, Om asumat!

Binețe ție! Edith Kadar

Mai multe detalii: https://alexaevent.ro/evenimente/relatia-de-cuplu-cu-dr-edith-kadar/

Pret bilet: 369 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 398

Eveniment postat de organizator

alexandra condur

Adaugat in urma cu 936 zile, 04 Sep. 2021

Adaugat de alexaevent

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 498

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert luna amara asfalt 20 de ani

Concert Luna Amara - Asfalt 20 de ani

Brasov, Brasov. Duminică 14 Aprilie 2024
concert trooper

Concert Trooper

Brasov, Brasov. Sâmbătă 25 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .