poze social media summit brasov

Social Media Summit Brasov

Brasov , Brasov. Joi 31 Mai 2012 09:00
Hotel Ramada

Categorii: Conferinte si Seminarii

Summit regional despre retele sociale si strategii de marketing prin social media

Vino sa afli care sunt strategiile eficiente de promovare prin retelele sociale! Cei mai relevanti bloggeri si specialisti in online din Romania te asteapta la Brasov pentru o zi dedicata social media. Vei cunoaste influencerii care fac diferenta si secretele campaniilor de word of mouth. Te asteptam la prima editie a Social Media Summit Brasov!

Te asteptam pe 31 mai la Hotel Ramada din Brasov pentru a participa la prima editie Social Media Summit organizata in orasul de sub Tampa.

Aflat la a 9-a editie, Social Media Summit este evenimentul care, pe parcursul a doi ani, a reunit unii dintre cei mai influenti oameni din online-ul romanesc si a acordat posibilitatea comunitatilor locale din Timisoara, Cluj, Iasi, Sibiu si Bucuresti sa interactioneze sa si faca networking cu specialisti din companii implicate in activitati de social media.

Printre speakerii care vor sustine prezentari la aceasta editie se numara: Cristian Manafu, www.manafu.ro, Alexandru Negrea, www.alexandrunegrea.ro, Vali Petcu, www.zoso.ro, Victor Kapra, www.victorkapra.ro, Ioana Bondrila, Staropramen,Georgiana Gheorghe, Corporate Communication Manager Danone, Mugur Patrascu, Owner, iLeo, Cristina Bazavan, www. bazavan.ro, Tudor St. Popa, Blogger din Sibiu, www.cemerita.ro, Nechita Gabriel, Consultant de marketing, www.drconsultants.ro, Ovidiu Eftimie, Jurnalist si blogger brasovean, www.eftimie.net.

Evenimentul va avea loc pe 31 mai la Hotel Ramada din Brasov, mai multe detalii despre agenda conferintei si modalitatile de inscriere, gasiti pe site-ul dedicat: www.bizforum.ro/smsbrasov.

Mai multe detalii: http://www.bizforum.ro/smsbrasov

Comenteaza pe Facebook
ana matei

Adaugat in urma cu 4360 zile, 16 Mai. 2012

Adaugat de revistabiz

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert trooper

Concert Trooper

Brasov, Brasov. Sâmbătă 25 Mai 2024
targ de arta mestesugareasca editia a 36 a

Targ de Arta Mestesugareasca Editia a 36-a

Brasov, Brasov. 1 Mai 2024 - 5 Mai 2024
targul de paste brasov 2024

Targul de Paste Brasov 2024

Brasov, Brasov. 29 Apr 2024 - 29 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .