poze usurinta si bucurie in relatii

Usurinta si Bucurie in RELATII

Brasov , Brasov. Duminică 8 Decembrie 2013 10:00
-

Categorii: Conferinte si Seminarii

Workshop de dezvoltare personala pentru imbunatatirea relatiilor

Workshop cu Nicoleta Svarlefus- consilier de dezvoltare personala si spirituala certificat, astrolog, speaker inspirational, fondator Astrocafe.ro

BRASOV- 8 decembrie

Acest workshop se adreseaza atat celor aflati intr-o relatie, cat si celor care isi doresc una, intrucat, in ambele cazuri, cursul lucreaza asupra programelor vechi, blocajelor, cauzelor subtile ale tiparelor repetitive experimentate in relatii de-a lungul vremii. Te ajuta sa capeti o noua viziune, sa transformi perceptia, sa privesti neajunsurile ca pe oportunitati, sa te desprinzi de trecutul tau sau al parintilor in ce priveste relatiile, sa deblochezi si sa cresti iubirea existenta.

Cum sa ma apropii de partenerul meu?
Cum sa renunt la judecati?
Cum sa accept alegerile partenerului si sa-l accept pe el asa cum este? Care este diferenta intre acceptare si compromis?
De ce ma simt singur/a?
Cum pot gestiona durerea aferenta certurilor din cuplu?
Ce rol are partenerul meu in cresterea si dezvoltarea mea?
Cum sa dau un sens mai profund unei relatii?
Ce rol au relatiile in viata mea?
Cum sa ma separ de partener, fara resentimente?
Cum sa vad darurile experientelor relationale?
Cum sa fiu in pace si sa transform ostilitatea in compasiune?
Cum sa ma deschid catre iubire, in orice situatie?

Acestea sunt cateva dintre intrebarile pe care si eu, si tu, ni le-am pus deseori. O relatie nu e o experienta usoara, nu e ceva ce, odata castigat, ramane neschimbat. O relatie e o entitate vie, care se transforma mereu, odata cu fiecare respiratie a noastra. Ea poate sa adoarma, balacindu-se in ostilitate, raceala, resentimente sau control, cand noi suntem absenti, sau poate sa creasca si sa se transforme continuu lasand iubirea sa o inalte, cand noi suntem prezenti la rolul ei fundamental si suntem dispusi sa traim fiecare experienta cu recunostinta, chiar si cand trecem prin momente de durere profunda.

Intr-o relatie constienta, iubirea este o cale de transformare, vindecare si crestere personala continua. O relatie constienta este o relatie creata permanent, un spirit treaz, un spatiu de putere si miracole.

Relatia este invatatorul, ghidul, care te ajuta sa te vezi pe tine in cat mai multe forme si sa ajungi in straturi tot mai profunde ale fiintei tale. Daca te deschizi catre a primi darurile unei relatii, desi uneori acestea vin la pachet cu durere, daca esti gata sa explorezi programele vechi pe care le duci cu tine, vei invata sa te iubesti si sa-ti iubesti partenerul tot mai mult.

Mitul "iubirea nu dureaza" este o scuza foarte buna pentru a ne inchide inimile si a renunta la munca noastra de evolutie si crestere prin relatii. Daca oricum nu dureaza, ce rost are? Atunci de ce sa ne mai dorim relatii, de ce sa ne mai luam astfel de anagajamente?
Eu cred cu toata fiinta ca iubirea dureaza si se transforma, fiind simtita in noi si noi feluri, numai cand esti dispus sa-ti deschizi inima, chiar si in fata durerii, cand esti gata sa te privesti prin prisma experientelor in doi, cand esti dispus sa folosesti totul pentru transformare si crestere.

Daca simti ca e momentul sa-ti transformi relatia si sa o primesti cu mai multa iubire, acceptare si bucurie, te astept cu drag!

Date si program:
Duminica, 8 decembrie 2013- BRASOV, 10:00- 20:00h

Pe parcursul zilei vor fi pauze mici de cafea si o pauza de pranz, de cca 1h.

Unde?
Adresa le va fi comunicata participantilor.

Investitie:
180 lei- pentru inscrierea pana la 29 noiembrie 2013 inclusiv, prin completarea formularului de inscriere si plata integrala;
210 lei- pentru inscrierea dupa 29 noiembrie 2013, in limita locurilor disponibile.

Inscriere:

Solicita formularul de inscriere: Workshop@astrocafe.ro/0723 385 558 - Cristina Ciobanu, organizator si asistent workshop

Numarul de locuri fiind limitat, rezervarea unui loc se poate face numai prin achitarea integrala a taxei de participare si completarea formularului de inscriere. Locurile se vor ocupa in ordinea confirmarilor de plata.

Cuplurile beneficiaza de o reducere de 10%.

Pentru alte informatii, iti raspundem cu drag la email sau telefon.

Te asteptam cu drag!

Mai multe detalii: http://www.astrocafe.ro/articole/evenimente-18/articol-usurinta_si_bucurie_in_relatii_brasov_8_decembrie_bucuresti_15_decembrie-3724

Pret bilet: 180 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 616
Cuvinte cheie: relatii , workshop , Evenimente Brasov

Eveniment postat de organizator

nico

Adaugat in urma cu 3306 zile, 20 Nov. 2013

Adaugat de Leaua

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

Alte Evenimente din Brasov
sarmale cu dragoste

Sarmale cu dragoste

Brasov, Brasov. Duminică 18 Decembrie 2022
  • Ai ceva de zis?

    .