poze ziua na ionala a portului tradi ional din romania
poze ziua na ionala a portului tradi ional din romania

Ziua Națională a Portului Tradițional din România

Brasov , Brasov. Duminică 8 Mai 2022 10:00 - Duminică 8 Mai 2022
Piata Sfatului nr. 15

Categorii: Expozitii si Lansari de carte , Inaugurari

Vino, duminică, 8 mai, purtând un simbol tradițional și vizitezi gratuit la expozițiile Muzeului Civilizației Urbane a Brașovului din Piața Sfatului nr. 15, între orele 10.00 – 18.00.

Beneficiați de gratuitate la vizitare, de Ziua Națională a Portului Tradițional, dacă veniți la muzeu fie cu un accesoriu, fie îmbrăcat în costum național, duminică, 8 mai 2022!
Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului își deschide porțile pentru iubitorii de tradiții care aleg să poarte fie un accesoriu, fie un costum întreg național pentru a sărbători Ziua Națională a Portului Tradițional, care este marcată în fiecare an în a doua duminică a lunii mai. Scopul acestei inițiative este acela de a evidenţia costumele tradiţionale specifice fiecărei zone și pentru a transmite mai departe moștenirea bogată a înaintașilor noștri.
La Muzeul Civlizației Urbane a Brașovului, pe lângă expoziția permanentă, puteți vedea, de miercuri până duminică, de la 10.00 la 18.00, și expoziția temporară ”Costumele Junilor și hainele românești din Șchei și Brașovechi”, care vine să pună în valoare, o dată în plus, moștenirea culturală brașoveană.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/2829292480699424/?ref=newsfeed

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 97
Cuvinte cheie: Brasov

Eveniment postat de organizator

mcu brasov

Adaugat in urma cu 146 zile, 05 Mai. 2022

Adaugat de oanatiganus

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

  • Ai ceva de zis?

    .