poze dona juana de lorena lupu in deschidere la concertul nightloser

Dona Juana de Lorena Lupu, în deschidere la concertul Nightloser

Brasov , Brasov. Vineri 26 Aprilie 2013 19:00
Str. Lucian Blaga nr. 13

Categorii: Expozitii si Lansari de carte , Muzica si Concerte

Club Rockstadt Braşov şi Revista Tiuk! vă invită vineri, 26 aprilie, la ora 19.00, la la lansarea romanului "Dona Juana" de Lorena Lupu.

Club Rockstadt Braşov şi Revista Tiuk! vă invită vineri, 26 aprilie, la ora 19.00, la o ediţie specială a binecunoscutului CenaKlub găzduit de Mihail Vakulovski: ediţia erotică şi ieşită din tipare, care încadrează un roman erotic ieşit din tipare: Dona Juana, de Lorena Lupu, apărut la finele anului 2012, la Editura Herg Benet.
Mihail Vakulovski afirmă despre Dona Juana: „Un roman erotic şi de aventuri, foarte bine gândit şi scris, poveste care a fost foarte aproape să se termine tragic sau dramatic, dar care se încheie… cu bine, din punctul de vedere al personajului principal, astfel cititorul având, de fapt, două variante de final.
O carte despre profesie şi hobby, despre prietenie, despre libertate şi despre libertatea de a alege şi despre preţul acestei libertăţi. O carte despre viaţa de noapte, pe care o poţi citi şi ziua, şi noaptea.”
Fidelă conceptului de campanie care i-a asigurat atâta atenţie din partea presei şi a cititorilor, şi anume Dona Juana şi prietenii, Lorena Lupu a apelat la o nouă listă de prieteni alături de care să experimenteze diverse formule de interpretare: cu trupa Nightlosers, care, cu generozitate, au acceptat să fie „deschişi” de un eveniment literar, şi cu invitaţii ei braşoveni, superba balerină Nicoleta Sasu şi talentatul actor Marius Cisar. Cu ajutorul lor şi, desigur, al publicului braşovean, Lorena Lupu vă va propune diferite chei de lectură ale cărţii sale.
„Lucrul de care m-am bucurat cel mai mult, în acest turneu naţional de promovare a romanului meu, a fost întâlnirea şi interacţiunea nemijlocită cu incredibil de mulţi artişti. Fie că erau vedete consacrate sau tinere talente locale, vorbeau aceeaşi limbă. Ţara noastră nu e lipsită de oameni talentaţi, ci doar de promoteri cu repere corecte”, spune Lorena Lupu

Mai multe detalii: http://www.libraria.hergbenet.ro/carti/dona-juana-lorena-lupu

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 751
herg benet

Adaugat in urma cu 4045 zile, 21 Apr. 2013

Adaugat de HergBenet

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 41

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert trooper

Concert Trooper

Brasov, Brasov. Sâmbătă 25 Mai 2024
targul de carte gaudeamus la brasov 2024

Targul de carte Gaudeamus la Brasov - 2024

Brasov, Brasov. 3 Iul 2024 - 7 Iul 2024
vorbe offline pe malul apei 2024

Vorbe Offline Pe Malul Apei 2024

Brasov, Brasov. 25 Iul 2024 - 28 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .