poze tavi colen i emma tefan cap de afi la brasov magic fest 2014
poze tavi colen i emma tefan cap de afi la brasov magic fest 2014

Tavi Colen și Emma Ștefan, cap de afiș la Brasov Magic Fest 2014

Brasov , Brasov. Vineri 4 Iulie 2014 14:00 - Duminică 6 Iulie 2014
Hotel Aro Palace, Brasov

Categorii: Festivaluri , Jocuri si Concursuri , Muzica si Concerte

În perioada 04 – 06 iulie 2014, Brașovul va găzdui festivalul internațional de magie și iluzionism Brașov International Magic Fest, cel mai mare festival de magie organizat în România. Prezentatorii întregului festival vor fi binecunoscutii Tavi Colen și Emma Stefan.

Festivalul Brașov International Magic Fest este organizat de Pro Art Entertainment, în cadrul Aro Palace și își propune să ofere publicului o introspecție în lumea magiei și în toate ramurile ei cu ajutorul celor mai cunoscuți și apreciați magicieni din România: Cristian Gog, Eduard și Bianca, Dan Bucfing, Funboy, Andrei Xmas și din Europa: Soma (Ungaria) – dublu campion mondial al magiei și Greca (Spania) – mentalist.
Timp de trei zile întreg Brașovul va fi invadat de magie! Ziua de vineri va debuta cu magie de stradă între orele 14:00 și 17:00, timp în care magicienii specializați pe acest domeniu vor încânta trecătorii din centrul vechi.
Deschiderea oficială a festivalului se va face printr-un număr de magie, cel mai periculos realizat vreodată în România în fața unui public live, prezentat de doi campioni internaționali ai magiei, Eduard și Bianca. Seara se va încheia cu un spectacol de deschidere susținut la Aro Palace Brașov.
Ziua de sâmbătă va fi dedicată atât brașovenilor, cât și magicienilor. Invitații din Europa, dar și cei din România vor susține diverse seminarii în care își vor împărtăși ideile, părerile și chiar și unele secrete ale magiei.
Reprezentațiile de street magic vor fi la tot pasul, iar de la ora 20:30 vă așteaptă un spectacol de magie în stil stand-up la Cafe 13.
Ziua de duminică va debuta cu un concurs dedicat magicienilor. În cadrul acestui concurs ei vor avea ocazia să câștige premii în valoare de 1000 euro, dar și cupe și diplome care să ateste performanțele de care au dat dovadă.Seara se va încheia într-un mod absolut fabulos cu un spectacol de gală pe care nu îl puteți rata.
Pe lângă magicienii care vă vor impresiona profund cu numere incredibile, gala va avea și invitați speciali: Biba Struja – Omul baterie, acrobați, interpreți de muzică ușoară, foști concurenți la Vocea României și multe alte surprize.
Prezentatorii întregului festival sunt binecunoscutii Tavi Colen și Emma Ștefan. Artiștii vor fi și protagoniștii unui concert de excepție în cadrul festivalului.
„Sunt așteptați cu drag toți pasionații de magie și toți cei care sunt dornici să vadă spectacole de magie de cea mai înaltă calitate. Și în cadrul magicienilor ne așteptăm să avem participanți din mai multe țări din Europa, astfel îndeplinind obiectivul principal al acestui festival: dorința de a-l organiza anual pentru a aduce România pe harta magiei internaționale!” – Mihai Liță – organizator

Mai multe detalii: http://www.brasovmagicfest.com

Pret bilet: 25-120

Comenteaza pe Facebook
ai pr

Adaugat in urma cu 3583 zile, 04 Iul. 2014

Adaugat de ai.pr.media

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 27

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert trooper

Concert Trooper

Brasov, Brasov. Sâmbătă 25 Mai 2024
targ de arta mestesugareasca editia a 36 a

Targ de Arta Mestesugareasca Editia a 36-a

Brasov, Brasov. 1 Mai 2024 - 5 Mai 2024
targul de paste brasov 2024

Targul de Paste Brasov 2024

Brasov, Brasov. 29 Apr 2024 - 12 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .