poze festivalul copiilor la brasov

Festivalul Copiilor la Brasov

Brasov , Brasov. Miercuri 16 Iulie 2014 18:00

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

AM O CASUTA MICA- spectacol pentru copii cu cea mai cunoscuta trupa de teatru pentru copii GASCA ZURLI si MIRELA RETEGAN- eveniment in cadrul celei de-a doua editii a Festivalului Copiilor

Chiote de bucurie vor răsuna pe 16 iulie la Braşov, la Centrul Cultural „Reduta” , unde copiii vor avea parte de o zi magică, în compania celei mai cunoscute trupe de animatori pentru copii din ţară, Trupa Zurli şi Mirela Retegan.
Zeci de ateliere atractive pentru copii se vor desfasura pe parcursul zilei de 16 iulie la Centrul Cultural Reduta.
MIRELA RETEGAN, celebra autoare a cărţii „Mami, tati, joaca-te cu mine”, „Tanti prezentatoarea” a Trupei Zurli va încanta cu jocurile special pregatite pentru a învăţa părinţii şi copiii să petreacă timp frumos şi de calitate împreună. Astfel, aducem veselie pentru toţi copiii, fie ei mari sau mici, prin spectacolul Am o căsuţă mică.
Spectacolele sunt organizate în scopul de a strânge fonduri, alimente, dulciuri pentru copiii de la Valea Plopului, precum şi de a le aduce acestora o bucurie unică în vacanţă, printr-un spectacol vesel al Trupei Zurli, pe care să şi-l amintească cu drag toată viaţa. Văzând cu ochii lor, ascultând cu urechile lor şi simţind cu inima lor ne dăm seama cât de mult îşi doresc şi ei fericirea şi buna dispoziţie.
Obiectivul acestor evenimente este de a motiva copiii cu posibilităţi să se unească pentru o cauză nobilă, ce-i vizează pe colegii lor de generaţie, defavorizaţi din punct de vedere social şi material. Toţi cei care doresc să susţină campania iniţiată, o pot face participând la spectacol sau donând alimente sau dulciuri.
Biletele se achiziţionează de la Centrul Cultural Reduta, până la data de 11 iulie 2014. Preţul unui bilet este de 30 lei, permiţând accesul la ateliere şi la spectacol.

Mai multe detalii: http://www.centrulculturalreduta.ro/

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3561 zile, 29 Iun. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert luna amara asfalt 20 de ani

Concert Luna Amara - Asfalt 20 de ani

Brasov, Brasov. Duminică 14 Aprilie 2024
concert trooper

Concert Trooper

Brasov, Brasov. Sâmbătă 25 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .