poze se deschide primul flohmarkt din romania dupa reguli occidentale

Se deschide primul Flohmarkt din Romania dupa reguli occidentale

Brasov , Brasov. Sâmbătă 21 Septembrie 2013 06:00
Str. Poienelor 2A colt cu Str. carpatilor 97

Categorii: Festivaluri , Targuri , Alte Evenimente

Se deschide primul Flohmarkt din Romania dupa reguli occidentale

Cu o traditie de sute de ani, bazarurile si targurile de chilipiruri sunt o atractie pentru viata cotidiana a marilor orase. Placerea de a colinda printre negustorii de maruntisuri si bucuria de a descoperi obiecte frumoase, la tot pasul, atrage anual sute de vizitarori. Chiar fara sa ai un scop anume, privind doar, obiecte demult uitate, demodate sau iesite din circuitul tehnic, carora le poti gasi o utilitate folosindu-ti pur și simplu imaginatia, reprezinta o modalitate frumoasa pentru a petrece putin timp printre colectionarii de amintiri. 

Fa bani din lucrurile care nu-ti mai trebuiesc. Vinzi sau Cumperi tu Castigi! 

Targul de vechituri este cea mai buna ocazie de a vedea ce au oamenii in dulapuri si debarale. Indiferent de conditia sociala, profesie sau nationalitate, toti adunam de-a lungul vietii obiecte ce ne-au fost candva utile, acum sub patina timpului, ele pot fi valorificate in targurile de vechituri. La Flohmarkt chiar și copiii pot acum valorifica jucariile sau obiectele de care s-au plictisit. 

Incarcatura sentimentala a tuturor lucrurilor pe care le gasesti insirate este o adevarata expozitie neconventionala, in care ai sanse sa achizitionezi ceva ce iti doreai demult. 

Antichitati, ceasuri, accesorii, obiecte decorative, instrumente muzicale, mobila pentru casa si gradina, imbracaminte, lucruri noi si second hand, suveniruri si obiecte hand made, jucarii, obiecte pentru ingrijirea gospodariei, diverse accesorii, pentru masini, piese auto, aparate de radio sau televizoare, carti, albume… si multe alte obiecte pot fi gasite acum la Flohmarkt. 

Peste 5.000 mp de conditii civilizate, Flohmarkt este un spatiu organizat, in care surpriza de a descoperii obiecte deosebite, se transforma într-o sesiune de cumparaturi inedita. 

• Hala acoperita de 2.500 mp 
• 450 tarbe pentru marfa 
• Balon gigant de 2.200 mp 


Targul functioneaza fie vara sau iarna, soare sau ploaie, deoarece spatiile acoperite asigura confortul atat comerciantilor cat și vizitatorilor, marfa fiind pastrata în conditii optime. Mai multe despre conditiile de inscriere si beneficiile oferite comerciantilor, puteti accesa: http://flohmarkt.ro/expozanti/ . 

La Flohmarkt a inceput vanatoarea de chilipiruri. Cauti ceva anume sau doar te uiti printre miile de obiecte puse la vanzare? Atunci fii atent, poti gasi ceva util, folositor și valoros la tot pasul, la preturi extrem de atractive. Localnici, simpli vizitatori, turisti romani sau straini, la Flohmarkt se gasesc de toate pentru toți. 

Flohmarkt Orar: 
Sambata – Duminica 06.00h – 22.00h 
Luni – Vineri 06.00h – 22.00h - deoarece acum aveti posibilitatea expunerii si comercializarii de marfa și in cursul saptamanii. 

Contact 
Romania, Brasov, 
Str. Poienelor 2A colt cu Str. Carpatilor 97 
T: +40 (733) 834 314 
T: +40 (751) 291 582 
E: info@flohmarkt.ro 
W: www.flohmarkt.ro 

Mai multe detalii: http://flohmarkt.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2080

Eveniment postat de organizator

flohmarkt

Adaugat in urma cu 3845 zile, 17 Sep. 2013

Adaugat de info@flohmarkt.ro

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert luna amara asfalt 20 de ani

Concert Luna Amara - Asfalt 20 de ani

Brasov, Brasov. Duminică 14 Aprilie 2024
concert trooper

Concert Trooper

Brasov, Brasov. Sâmbătă 25 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .