poze mic targ cu placinte

MIC TARG CU PLACINTE

Brasov , Brasov. Joi 1 August 2019 09:00 - Duminică 4 August 2019
Poiana Brasov, Complex Capra Neagra

Categorii: Festivaluri , Targuri

Aerul curat și vremea frumoasă din Poiana Brașov ne îmbie să ieșim din casă, iar echipa Autentic Events vine cu o soluție- Un “MIC TÂRG DE PLĂCINTE”, o selecție de plăcinte delicioase și bucate tradiționale, preparate după rețete vechi de sute de ani, menite să cucerească și gusturile celor mai pretențioși vizitatori.

Vor fi expuse spre vânzare și degustare preparate tradiționale românești, alese și aduse din diverse provincii ale țării.
Astfel, moldovence pricepute, muntence iscusite, maramureșence mândre, vin să se întreacă în muncă și migală chiar sub ochii oaspeților, pentru a bate recordul în măiestrie, tradiții și gusturi care mai de care mai bune.
Târgul își așteaptă vizitatorii cu multe surprize delicios de plăcute: plăcinte poale-n brâu și cozonaci pufoși din zona Bucovinei, plăcinte crețe și plăcinte cu brânză dulce și sărată din Maramureș, plăcinte de Turnu, gogoși muntenești, plăcinte dobrogene, plăcinte boierești, prăjituri delicioase cu fructe de sezon, precum și alte bunătăți- miere și păstură, siropuri, dulcețuri și sucuri naturale, zacuscă și băuturi tradiționale românești.
Meșterii populari vor veni și ei la târg, cu cele mai frumoase cadouri și exponate lucrate manual cu multă măiestrie, obiecte religioase, ii cu motive naționale, obiecte de ceramică pictată, din lemn sculptat, straie și podoabe tradiționale.
Toate aceste surprize vă așteaptă weekend-ul acesta, de joi până duminică în Parcarea Complexului Capra Neagră din Poiana Brașov, unde sunteți poftiți cu drag!
Intrarea este liberă, de dimineața până seara târziu!
Pentru informatii suplimentare: 0724196094.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/482154479211117/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1038

Eveniment postat de organizator

visionimprove brasov

Adaugat in urma cu 308 zile, 31 Iul. 2019

Adaugat de VisionImprove10296

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 122

Alte Evenimente din Brasov
concert directia 5 centrul cultural reduta

Concert Directia 5 @ Centrul Cultural Reduta

Brasov, Brasov. Joi 8 Octombrie 2020
festivalul mesterilor populari si produselor artizanale

Festivalul Mesterilor Populari si produselor artizanale

Brasov, Brasov. 2 Iul 2020 - 5 Iul 2020
  • Ai ceva de zis?

    .