poze festival de carte si muzica la brasov

Festival de carte si muzica la Brasov

Brasov , Brasov. Joi 19 Iulie 2012 - Duminică 22 Iulie 2012

Categorii: Festivaluri

Prima editie a Festivalului de carte si muzica se desfasoara in perioada 19-22 iulie 2012, in Piata Sfatului din Brasov si reuneste cele mai importante edituri si case de discuri din tara si strainatate.

Participantii isi expun productiile pe Aleea Cartii amenajata in inima orasului. Pe durata evenimentului au loc lansari de carte si muzica, precum si doua spectacole dedicate folkului si muzicii traditionale romanesti.
Festivalul de carte si muzica este organizat de Asociatia "Libris Cultural" Brasov in parteneriat cu Primaria Municipiului Brasov si Filiala Brasov a Uniunii Scriitorilor din Romania.
Festivalul este o noua manifestare culturala ce va reuni cele mai importante edituri si case de discuri din tara si strainatate, care isi vor expune productiile pe aleea Cartii amenajata in Piata sfatului.
Pe durata festivalului vor avea loc lansari de carte si muzica, culminand cu doua spectacole dedicate folkului si muzicii traditionale romanesti.
Festivalul de carte si muzica este organizat de asociatia "Libris Cultural" Brasov in parteneriat cu Primaria Municipiului Brasov si Filiala Brasov a Uniunii scriitorilor din Romania.
Proiect cultural realizat cu sprijinul administratiei Fondului Cultural National.
La festivalul de muzica si carte vor participa editurile Ed. Cetatea de scaun, Grupul Editorial Corint, Ed. Curtea Veche, Dynasty Pro Editura si tipografie, Ed. Eikon, Ed. Girasol, Ed. Herald, Ed. Humanitas, Libris Brasov, libraria online www.libris.ro, Ed. Litera, Ed. Militara, Ed. Nemira, Okian-Longman, Ed. Pastel, Ed. Polirom si Cartea Romaneasca, Grupul Editorial Rao, Grupul Editorial saeculum I.O., Ed. teora, Ed. trei, Grupul Editorial Tritonic.

Mai multe detalii: http://timp-liber.acasa.ro

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 4272 zile, 18 Iul. 2012

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert luna amara asfalt 20 de ani

Concert Luna Amara - Asfalt 20 de ani

Brasov, Brasov. Duminică 14 Aprilie 2024
concert trooper

Concert Trooper

Brasov, Brasov. Sâmbătă 25 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .