poze festival de carte si muzica la brasov

Festival de carte si muzica la Brasov

Brasov , Brasov. Joi 19 Iulie 2012 - Duminică 22 Iulie 2012

Categorii: Festivaluri

Prima editie a Festivalului de carte si muzica se desfasoara in perioada 19-22 iulie 2012, in Piata Sfatului din Brasov si reuneste cele mai importante edituri si case de discuri din tara si strainatate.

Participantii isi expun productiile pe Aleea Cartii amenajata in inima orasului. Pe durata evenimentului au loc lansari de carte si muzica, precum si doua spectacole dedicate folkului si muzicii traditionale romanesti.
Festivalul de carte si muzica este organizat de Asociatia "Libris Cultural" Brasov in parteneriat cu Primaria Municipiului Brasov si Filiala Brasov a Uniunii Scriitorilor din Romania.
Festivalul este o noua manifestare culturala ce va reuni cele mai importante edituri si case de discuri din tara si strainatate, care isi vor expune productiile pe aleea Cartii amenajata in Piata sfatului.
Pe durata festivalului vor avea loc lansari de carte si muzica, culminand cu doua spectacole dedicate folkului si muzicii traditionale romanesti.
Festivalul de carte si muzica este organizat de asociatia "Libris Cultural" Brasov in parteneriat cu Primaria Municipiului Brasov si Filiala Brasov a Uniunii scriitorilor din Romania.
Proiect cultural realizat cu sprijinul administratiei Fondului Cultural National.
La festivalul de muzica si carte vor participa editurile Ed. Cetatea de scaun, Grupul Editorial Corint, Ed. Curtea Veche, Dynasty Pro Editura si tipografie, Ed. Eikon, Ed. Girasol, Ed. Herald, Ed. Humanitas, Libris Brasov, libraria online www.libris.ro, Ed. Litera, Ed. Militara, Ed. Nemira, Okian-Longman, Ed. Pastel, Ed. Polirom si Cartea Romaneasca, Grupul Editorial Rao, Grupul Editorial saeculum I.O., Ed. teora, Ed. trei, Grupul Editorial Tritonic.

Mai multe detalii: http://timp-liber.acasa.ro

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 2779 zile, 18 Iul. 2012

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Brasov
recital extraordinar eduard kunz

Recital Extraordinar EDUARD KUNZ

Brasov, Brasov. Miercuri 4 August 2021
concert myrath la brasov

Concert Myrath la Brasov

Brasov, Brasov. Sâmbătă 29 Februarie 2020
silvoterapie curs pentru copii 7 ani

Silvoterapie - curs pentru copii 7 ani +

Brasov, Brasov. Marţi 7 Aprilie 2020
codurile vindecarii curs brasov

Codurile Vindecarii -Curs Brasov

Brasov, Brasov. 27 Feb 2020 - 27 Feb 2020
  • Ai ceva de zis?

    .