poze festivalul beautyproff 2018

Festivalul BeautyProff 2018

Brasov , Brasov. Joi 22 Martie 2018 10:00 - Duminică 25 Martie 2018
Lux Divina Centru de Evenimente, Str. 13 Decembrie Nr. 96

Categorii: Festivaluri

4 zile dedicate frumusetii in inima Romaniei – BRASOV.

Expozitie nationala de servicii, produse si echipamente pentru ingrijire corporala, coafura, make-up, manichiura, pedichiura. Campionat (coafura, manichiura, machiaj). Masterclass-uri de perfectionare pentru profesionistii din industria frumusetii.

Pentru mai multe detalii
Elena Cimpoesu
elena.cimpoesu@beautypublishing.ro
0745174661

Intre 22 si 25 martie 2018 - si pe viitor cu 2-3 saptamani inainte de sarbatorile pascale vom organiza in Brasov (str. 13 decembrie, 96) un eveniment cu laitmotivul – sarbatoarea frumusetii in Romania ce va cuprinde – proiecte educative, proiecte de evaluare a nivelului de calificare si recunoastere (premiere) cat si proiecte de expunere / promovarea furnizorilor de echipamente, produse si servicii (expozitii).
Un proiect ambitios, care va contribui major la crearea unei industrii a frumusetii mai puternice, mai unite, mai coagulata. Speram sa putem construi impreuna un spatiu - un teritoriu - unde sa fie apreciata valoarea, iar dezbaterea sa fie corecta.
Ne propunem sa construim cea mai mare platforma profesionala din tara si sa adunam cea mai mare audienta in jurul acestui concept, prin proiecte creative, antrenante si interesante pe care le vom oferi.

Festivalul BEAUTY PROFF din 2018 va cuprinde:
- EXPOZITIE nationala pentru furnizorii din industria frumusetii din Romania (importatori, distribuitori, produse, echipamente si servicii pentru cosmetica, ingrijire corporala, coafura, tunsoare, manichiura, pedichiura, extensii de unghii, machiaj etc)

- CAMPIONAT National Deschis si Independent pentru 3 domenii de beauty (doar pentru prima editie, urmand ca in editiile ulterioare sa extindem catre alte domenii cum este cosmetica de exemplu) - HAIR (3-5 nominalizari / categorii), NAILS (3-5 nominalizari / categorii), MAKE-UP (3-5 nominalizari / categorii). CAMPIONATUL va fi organizat la standarde internationale de competitie si jurizare, care sa fie o autentica platforma pentru evaluarea maiestriei si competentelor profesionistilor din domeniu, cat si pentru promovarea lor. Parteneri in acest proiect – Festivalul Nevskiye Berega (Sankt Petersburg), WBF (World Bodypainting Festival) etc
* toti participantii la CAMPIONAT trebuie sa detina cetatenie romana
** pe site-ul Festivalului se vor putea vedea: regulamentul de participare, componenta juriului si criteriile de jurizare pentru fiecare categorie si nominalizare, de asemenea – notele evaluarii - in mod transparent de tot publicul interesat.

-CURSURI & WORKSHOP-uri
Festivalul va organiza anual cursuri si workshop-uri de coafura, tunsoare, make-up si naildesign cu traineri din strainatate, dar si din tara.

Pentru mai multe detalii
Elena Cimpoesu
elena.cimpoesu@beautypublishing.ro
0745174661

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1264
Cuvinte cheie: Brasov
lavi

Adaugat in urma cu 1206 zile, 08 Oct. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Brasov
recital extraordinar eduard kunz

Recital Extraordinar EDUARD KUNZ

Brasov, Brasov. Miercuri 4 August 2021
curs online numerologie cu anatol basarab

Curs Online - NUMEROLOGIE cu Anatol Basarab

Brasov, Brasov. 22 Feb 2021 - 5 Mar 2021
curs online primii pa i in numerologie cu alexandra mihartescu

Curs ONLINE: Primii pași în numerologie cu Alexandra Mihărtescu

Brasov, Brasov. 13 Mar 2021 - 14 Mar 2021
  • Ai ceva de zis?

    .