poze  green planet blues 2010

Green Planet Blues 2010

Brasov , Brasov. Joi 28 Ianuarie 2010 08:01
Sinaia

Categorii: Festivaluri

În ordine cronologică, lucrurile se întamplă "de la mic la mare". Au mai rămas doar 4 zile până la termenul limită de înscriere al clipurilor pentru Green Teen Spirit. Liceeni din toată ţara sunt invitaţi să ne arate ce mediu îi înconjoară, ce soluţii văd ei pentru problemele ecologice cu care se confruntă. 5 finalişti însoţesc organizatorii la Sinaia, şi, dintre ei, doi sunt recompensaţi de partenerii evenimentului. Avis pune la bătaie 1000 de euro, iar Realitatea-Caţavencu oferă un stagiu de practică în cadrul redacţiilor trustului. CosyMo's Solar Cinema, singurul cinematograf care nu prejudiciază în nici un fel mediul înconjurător vine la Green Planet Blues tocmai din Olanda. "Dubiţa solară", opreşte în Timişoara şi Sibiu, şi este aşteptată în locaţii centrale de tineri entuziaşti, care doresc să se delecteze cu proiecţii inedite.

Spectatorii pot viziona, timp de 30 de minute, filme de scurt metraj şi clipurile finaliste Green Teen Spirit. Există 3 premii de popularitate, care sunt atribuite în funcţie de numărul de voturi adunate de fiecare, atât pe Cinemagia.ro, cât şi pe buletinele de vot disponibile în Timişoara, Sibiu, şi mai apoi, la Sinaia. Cele mai populare pleacă împreună cu CosyMo's Solar Cinema în turneul european care are loc în vara 2010.
Asta până la eveniment, pentru că acolo, Tarom prezintă în exclusivitate pentru România expoziţia Alex MacLean, artist american care realizează fotografii din elicopter şi oferă astfel o perspectivă cu totul aparte asupra lumii în care trăim.

Mai multe detalii: http://www.greenplanetblues.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 691
Cuvinte cheie: Festival , Evenimente Brasov
mocanu sorin

Adaugat in urma cu 4024 zile, 19 Ian. 2010

Adaugat de sorin33

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 10

Alte Evenimente din Brasov
recital extraordinar eduard kunz

Recital Extraordinar EDUARD KUNZ

Brasov, Brasov. Miercuri 4 August 2021
curs online numerologie cu anatol basarab

Curs Online - NUMEROLOGIE cu Anatol Basarab

Brasov, Brasov. 22 Feb 2021 - 5 Mar 2021
curs online primii pa i in numerologie cu alexandra mihartescu

Curs ONLINE: Primii pași în numerologie cu Alexandra Mihărtescu

Brasov, Brasov. 13 Mar 2021 - 14 Mar 2021
  • Ai ceva de zis?

    .