poze concursul national de poezie carmen patriae

CONCURSUL NAŢIONAL DE POEZIE "CARMEN PATRIAE"

Brasov , Brasov. Sâmbătă 7 Noiembrie 2009 10:00
Centrul Cultural "Reduta", Str. Apollonia Hirscher nr. 8

Categorii: Jocuri si Concursuri

Concursul cu tema: Dragostea de tara

A VII-a ediţie a concursului, având ca temă: Dragostea de ţară, este organizată de Centrul Cultural "Reduta" Braşov şi va avea loc în perioada 15.10.2009 - 07.11.2009.

Concursul se adresează tuturor creatorilor români, din ţară şi din diasporă, de orice vârstă, indiferent dacă sunt sau nu membri ai Uniunii Scriitorilor sau autori de volume publicate, dar în special, elevilor din şcoli şi licee, cenaclurilor literare ale acestora.

Poeziile (pot fi şi scurte poeme în proză) vor fi dactilografiate obligatoriu şi vor purta un motto, care se va regăsi şi pe un plic însoţitor (închis) continând datele de identificare: numele, câteva repere biografice, adresa, numărul de telefon.
Paginile conţinând poeziile nu vor purta date de identificare, ci doar motto-ul regăsit pe plicul ce va conţine aceste date.
Textele (nu mai mult de zece titluri) vor fi trimise pe adresa: Centrul Cultural "Reduta" Braşov , str. Apollonia Hirscher nr.8, cod poştal 500025, Braşov, România - cu menţiunea "Pentru Concursul Carmen Patriae" ( în cazul elevilor se va specifica: secţiunea elevi)

Data limită de prezentare: 15 octombrie 2009 (data poştei).

Juriul (alcătuit din scriitori şi critici literari) va decerna trei premii (I,II,III), o menţiune, precum şi Marele Premiu "Carmen Patriae" - pentru fiecare secţiune în parte.

Câştigătorii concursului vor fi anunţaţi, din timp, pentru a fi prezenţi la festivitatea de premiere, care va avea loc sâmbătă, 7 noiembrie 2009, orele 10:00, la Centrul CulturaL "Reduta" Braşov.

Informaţii suplimentare la numărul de telefon (+40)268-419706 sau la adrersa de e-mail:centrulcultural_reduta@yahoo.com

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 955
Cuvinte cheie: Concurs , poezie , Evenimente Brasov
monica

Adaugat in urma cu 4813 zile, 25 Sep. 2009

Adaugat de monik

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5142

  • Ai ceva de zis?

    .