poze premii miss oktoberfest

Premii Miss Oktoberfest

Brasov , Brasov. Sâmbătă 7 Septembrie 2013 18:00 - Sâmbătă 14 Septembrie 2013
ARENA SPORTIVA "ION TIRIAC" sub Tampa

Categorii: Jocuri si Concursuri

Premiile sunt oferite de Ciucaş, Selgros Domo si Arctic

Premiul Miss Oktoberfest

Câţi susţinători au venit cu tine ca să te încurajeze în concursul de Miss? Dacă o să câştigi marele premiu îl împarţi cu gaşca ta de prieteni pentru că Ciucaş vă dă bere …cât puteţi să duceţi…la propriu. Strânge cât mai mulţi prieteni şi adu-i la Oktoberfest ca să te susţină – la final gaşca ta va bea câtă bere a putut să ducă – nu sunt acceptate elemente adiţionale pentru cărat dozele de bere – pune-i să se antreneze – poate câştigi!!! Te va ajuta şi unchiul Hans!!!

Premiul Miss Heidi

Heidi, mândrețea de fată cu cele mai faimoase codițe din lume a plecat în munții Germaniei să-și potolească sufletul care tânjește la fiecare răsărit de soare după Peter. Ca să o convingem să ne bucure retina cu prezența ei la Oktoberfest Brașov, ne -am pus pe strâns zestre pentru ea. Echipa Selgros îî pregătește lada cu zestre pentru șederea din munți de lângă alesul inimii: geacă, cort, termos, paturi și ce s-o mai strânge până pe 14.09 la finala concursului de MISS!

Premiul Miss Popularitate

Cea mai năstruşnică fată din concurs, cea care nu are nicio problemă să pună punctul pe I, singura care l-a înfrânt pe unchiul Hans la proba de halbere viteză şi cu siguranţă preferata publicului, pentru că ştie să se distreze bavareşte şi româneşte pleacă acasă cu un frigider plin cu bere oferit de Arctic şi Domo.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 559
publicitate24fun

Adaugat in urma cu 3312 zile, 03 Sep. 2013

Adaugat de 24 FUN BRAŞOV

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 112

  • Ai ceva de zis?

    .