poze gala honterus 2016

Gala Honterus 2016

Brasov , Brasov. Miercuri 28 Decembrie 2016 19:00
Opera Brasov, Str. Bisericii Romane Nr. 51, Sala Operei

Categorii: Muzica si Concerte , Spectacole si Filme , Alte Evenimente

Forumul german de tineret din Brașov vă invită cu drag la cea de-a treia ediție a Galei Honterus, care va avea loc pe 28 Decembrie 2016 la Opera Brașov începând cu ora 19.00. Evenimentul are ca scop demonstrarea faptului că flacăra tradiției, care arde încă din 1477, este dată mai departe și că motto-ul „Honterist pe viață“ este încă adevărat.

Tradiția, cultura și distincția sunt valorile care definesc această gală. Talentele deosebite și eforturile remarcabile ale absolvenților liceului Honterus din diverse generații sunt sărbătorite în cadrul evenimentului de anul acesta.

Mai mult, decernările de premii vor alterna cu momente de cultură ale comunității Honterus, constând în dans, teatru și muzică. „Viața adevărată înseamnă întâlnire” spunea filosoful Martin Buber, iar gala absolvenților liceului Johannes Honterus este întruparea acestei idei. Seara de gală aduce împreună nu numai foști și actuali elevi ai liceului, ci și profesori, părinți și bunici, care fac cu toții parte din această comunitate.

Ne bucurăm să ne fiți alături la această ediție a Galei, care, cu fiecare ediție devine o tradiție tot mai puternică a comunității din jurul Bisericii Negre din Brașov.

Acest proiect este realizat cu mijloace ale Ministerului Bavarez pentru Muncă, Societate, Familie și Integrare, prin organizațiile Haus des Deutschen Ostens și Donauschwäbische Kulturstiftung și cu sprijinul Primăriei Brașov și al Sergiana SRL.

Mai multe detalii: http://djkronstadt.ro/honterus-absolventengala-2016/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 863
Cuvinte cheie: Gala Honterus , Evenimente Brasov
djk

Adaugat in urma cu 2056 zile, 24 Dec. 2016

Adaugat de djk

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Brasov
targ de arta mestesugareasca si ceramica editia a 32 a brasov

Targ de arta mestesugareasca si ceramica Editia a 32 a Brasov

Brasov, Brasov. 2 Sep 2022 - 4 Sep 2022
artizan fest la brasov

Artizan Fest la Brasov

Brasov, Brasov. 2 Sep 2022 - 4 Sep 2022
  • Ai ceva de zis?

    .