poze alternosfera la kruhnen musik halle

Alternosfera la Kruhnen Musik Halle

Brasov , Brasov. Sâmbătă 2 Decembrie 2017 21:00
Kruhnen Musik Halle, Str. Nicolae Titulescu, nr 2P

Categorii: Muzica si Concerte

Pastrand traditia, Alternosfera revine la Brasov, la inceput de decembrie. Pe 2 decembrie mai exact, la Kruhnen Musik Halle.

Biletele pentru showul ALTERNOSFERA sunt disponibile la pretul de 50 de lei si se se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Agentiile Perfect Tour, The Vintage Pub, Club Quantic, Cafe DEKO, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex),Magazinele Uman , IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara) precum si la Club Rockstadt si Kruhnen Musik Halle din Brasov.

Alternosfera a fost fondată de doi prieteni liceeni în 1998, prima repetiție având loc la 13 decembrie. Pe parcursul anilor, formația și-a schimbat componența, având în prezent doar 2 persoane din formula inițială, Marcel și Marin. În primii ani de existență formația își căuta tematica și stilul, experimentează cu diverse instrumente, acumulează experiență înregistrând primele demo-uri.

In decursul a aproape 20 de ani, Alternosfera a devenit una din cele mai apreciate si cunoscute formatii rock atat in Romania cat si in Republica Moldova, avand la activ 5 albume, un EP si sute de concerte sustinute.

Alternosfera practică un metal alternativ melodic, cu clapa care "duce" toată melodia. Versurile lor sunt de cele mai multe ori de dragoste, avand însă și conotații sociale sau politice. Ca sound, Alternosfera este unică în momentul de față pe piața muzicală basarabeană, contextul lor de influențe variind de la anii '80 la grunge-ul Seattle-ului anilor 90.

"Alternosfera iese în față cu formula unei compoziții melodioase împănate cu distorsuri violente de chitară peste care este presarată o limbă româna tainică”, spune Bogdan Șerban, realizator Top Show Radio Guerrilla

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 672
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Brasov
lavi

Adaugat in urma cu 2311 zile, 30 Nov. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert luna amara asfalt 20 de ani

Concert Luna Amara - Asfalt 20 de ani

Brasov, Brasov. Duminică 14 Aprilie 2024
concert trooper

Concert Trooper

Brasov, Brasov. Sâmbătă 25 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .