poze hteththemeth 4tune quartet la rockstadt

Hteththemeth & 4Tune Quartet la Rockstadt

Brasov , Brasov. Vineri 16 Martie 2018 20:00
Rockstadt, Strada Nicolae Titulescu

Categorii: Muzica si Concerte

Suntem foarte bucuroși să vă anunțăm că în data de 16 martie, Hteththemeth va pune în scenă spectacolul-concept „Best Worst Case Scenario” într-o nouă abordare, alături de cele patru fete talentate care alcătuiesc 4Tune Quartet.

Muzica neumană își va completa portativele cu o infuzie de muzică de cameră, aducând în spiritul spectacolului „Best Worst Case Scenario”, bazat pe albumul nostru cu același nume, sensibilitatea, amploarea și culoarea instrumentelor clasice ale cvartetului din Brașov. Povestea căderii și transformării lui Hteththemeth din arhanghel în revelator al unor noi sentimente și trăiri, va fi narată muzical și scenic într-un ultim set special de concerte în care albumul conceptual va fi prezentat în întregime.

Invitat special în acest mini-turneu, 4Tune Quartet este un proiect muzical deosebit, care, în mod obișnuit, arată o nouă față a rock-ului, transformând capodopere ale genului în piese de muzică de cameră, într-un aranjament tipic unui cvartet clasic. Cu o prezență scenică unică, cele patru componente ale 4Tune Quartet sunt muzicieni profesioniști cu o iubire aparte pentru rock și metal.

Biletele se găsesc în Rockstadt, la bar, la prețul de 25 lei până joi, 15 martie. În ziua concertului biletele vor fi la prețul de 35 lei și se vor găsi doar la intrare.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 675
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Brasov
lavi

Adaugat in urma cu 2226 zile, 23 Feb. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert luna amara asfalt 20 de ani

Concert Luna Amara - Asfalt 20 de ani

Brasov, Brasov. Duminică 14 Aprilie 2024
concert trooper

Concert Trooper

Brasov, Brasov. Sâmbătă 25 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .