poze cros alearga tu pentru ei

Cros „Alearga TU pentru EI!“

Brasov , Brasov. Sâmbătă 14 Iunie 2014 08:00
Aleea de Sub Tampa

Categorii: Sport si Excursii

Crosul „Aleargă TU pentru EI!“ 2014 Ediția a VI-a, 14 iunie – Brașov

HOSPICE Casa Speranței dă startul înscrierilor la cea de-a șasea ediție a Crosului „Aleargă TU pentru EI!“, care va avea loc sâmbătă, 14 iunie 2014, pe aleea de sub Tâmpa.

Competiția este de tradiție în Brașov și adună de fiecare dată sute de participanți din întreaga țară. Crosul „Aleargă TU pentru EI!“ reprezintă o modalitate de susținere pentru cei angajați într-o cursă mult mai dificilă și, de multe ori, nedreptă. Participanții la cros sunt încurajați să aducă sau să creeze ad-hoc mesaje de susținere pentru copiii și adulții cu boli incurabile.

Crosul se desfășoară pe patru lungimi de traseu:

Cursa copiilor 600 m până la 7 ani 15 lei
Cursa juniorilor 2 km 7 ani – 15 ani 15 lei
Cursa populară 4 km peste 15 ani 35 lei
Cursa Miele 10 km peste 18 ani 45 lei

Companiile au posibilitatea de a înscrie echipe în competiție, iar membrii acestora pot purta echipament reprezentativ pentru firma care face înscrierea. Familiile (minim 2 adulți) care iau parte la cros beneficiază de gratuitate pentru unul dintre copii.

Cei care doresc să participe la Crosul „Aleargă TU pentru EI!“, se pot înscrie online pe www.hospice.ro/cros-2014-brasov până joi, 12 iunie 2014, ora 23.00, sau în ziua concursului, între orele 8.00-8.45, la locul de desfășurare a competiției. Alergătorii, care se înscriu online, pot opta pentru a deveni și fundraiseri pentru HOSPICE, demarând acțiuni de strângere de fonduri în rândul cunoscuților, prietenilor și rudelor. Cei care doresc să îi susțină pe alergătorii-fundraiseri o pot face prin donații pe platforma www.galantom.ro.

Mai multe detalii: http://www.hospice.ro/crosul-alearga-tu-pentru-ei/

Pret bilet: 15-45

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1112

Eveniment postat de organizator

cristina nica

Adaugat in urma cu 3039 zile, 30 Mai. 2014

Adaugat de cristina nica

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

  • Ai ceva de zis?

    .