poze cupa nationala la fotbal intre bloggeri brasov

Cupa Nationala la fotbal intre bloggeri @ Brasov

Brasov , Brasov. Sâmbătă 5 Martie 2011 10:00

Categorii: Sport si Excursii

Cupa Nationala la fotbal intre bloggeri

E oficial. Sportmeet.ro organizeaza, pe data de 5 martie, prima Cupa Nationala la fotbal intre bloggeri. De ce pe 5 martie ? Pentru ca pe 6 martie se implineste un an de la prima activitate de acest gen din online-ul romanesc : #fotbaltweetmeet .
Unde ? Cand ? Cum ?

#CupaSportMeet va avea loc pe data de 5 martie 2011 la Brasov. Aceasta competitie este dedicata exclusiv celor din online (care au cont de twitter si/sau bloguri).
De ce ?

Vrem sa vedem ce comunitate din Romania are cea mai puternica echipa de fotbal. Vrem sa adunam pasionatii de fotbal din online, sa jucam impreuna, si sa socializam. Vrem sa ne simtim bine, sa ne cunoastem, si cel mai important, sa ne distram.
Cum se fac inscrierile ?

Inscrierile la aceasta competitie se vor face diferit fata de inscrierile cu care v-am obisnuit pana acum la #fotbaltweetmeet. In primul rand acceptam o singura echipa din fiecare oras si 2 din Bucuresti pana ajungem la numarul de 8 echipe.

Fiecare echipa trebuie sa fie condusa de un capitan care va trimite un mail pe adresa sportmeet@pandutzu.com in care va trimite numele si conturile de twitter al fiecarui jucator in parte ex : Echipa A din orasul B se inscrie cu urmatorii : C, D, E, F, G, H, I, J, capitanul de echipa fiind C.

Dupa acest mail, daca va fi aprobat de comisia de inscriere, capitanul echipei va primi un raspuns pozitiv cu un cod format din 4 cifre.
Acesta va transmite codul fiecarui jucator din echipa sa si acestia vor trimite un mail de confirmare in maximum 72 de ore cu codul echipei din care face parte. Daca toate sunt in regula, toata echipa va primi un mail de la comisia de inscriere prin care vor fi anuntati ca sunt inscrisi in campionat.

Vor fi postati si pe site pentru confirmare. Aceastapoveste se va aplica la toate cele 8 echipe care trebuie inscrise in competitie. Prioritate in aceasta competitie au urmatoarele orase : Brasov, Iasi cu cate o echipa si Bucuresti cu 2 echipe (toate orasele in care s-au organizat pana in acest moment #fotbaltweetmeet sau #hailafotbal in cazul Iasiului).

In rest, prioritate vor avea cei care se vor inscrie in cel mai scurt timp. Fiecare echipa poate sa contina minim 6 jucatori si maxim 8 (2 rezerve).
Cum jucam?

Ne vom imparti in 2 grupe a cate 4 echipe fiecare si se va juca fiecare cu fiecare. Primele 2 echipe din fiecare grupa se vor califica in semifinale si apoi in finala.
Important :

Daca aveti echipament, spuneti-ne in mailul de inscriere ca sa stim si noi.
Pentru intrebari, sugestii sau reclamatii va stam la dispozitie pe mail sportmeet@pandutzu.com

Pentru ca e vorba despre o competitie de prestigiu, avem de partea noastra o armata importanta :
Parteneri Media :
Sportlocal , Apropo si PrinBrasov .

Mai multe detalii: http://sportmeet.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 873
Cuvinte cheie: Brasov
iulius cezar

Adaugat in urma cu 4825 zile, 03 Feb. 2011

Adaugat de valahul

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2249

Alte Evenimente din Brasov
rockstadt extreme fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024

Brasov, Brasov. 31 Iul 2024 - 5 Aug 2024
concert trooper

Concert Trooper

Brasov, Brasov. Sâmbătă 25 Mai 2024
targ de arta mestesugareasca editia a 36 a

Targ de Arta Mestesugareasca Editia a 36-a

Brasov, Brasov. 1 Mai 2024 - 5 Mai 2024
targul de paste brasov 2024

Targul de Paste Brasov 2024

Brasov, Brasov. 29 Apr 2024 - 29 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .