poze targul imobiliar brasov

Targul Imobiliar Brasov

Brasov , Brasov. Joi 12 Martie 2015 12:00 - Duminică 15 Martie 2015
Brasov Business Park, Str. Ionescu Crum, nr. 1

Categorii: Targuri

Vino sa beneficiezi de cele mai bune oferte la case, apartamente si terenuri !

Va invitam in perioada 12-15 martie 2015 la cea de-a VIII-a editie a Targului Imobiliar Brasov (TIB) ce va avea loc la Brasov Business Park.

Ca si la editia anterioara, CUBO DESIGN - specialistul in amenajari interioare, sustine evenimentul in calitate de Partener Oficial iar PRIMARIA BRASOV a ramas in continuare partener fidel al Targului Imobiliar Brasov.

La manifestare vor participa cei mai mari si reprezentativi dezvoltatori imobiliari din Brasov, agentii imobiliare, firme de amenajari precum si publicatii de specialitate.

Printre cei 30 de expozanti se numara: ALPHAVILLE, APARTAMENTE SANPETRU, AVANTGARDEN 3, AVANTGARDEN TRACTORUL, BRASOV VILLAS, BARCELONA RESIDENCE, BRASOV BUSINESS PARK, COSMOPOLIT RESIDENCE, CUBO DESIGN, GREEN PARK VILLAS, HOUSE RESIDENCE, ICCO SYSTEMS, ISARAN RESIDENCE, LIZIERA BRASOV, MEZ & VAS IMOB, SANPETRU RESIDENCE, SCHILLER RESIDENCE, SUBCETATE APARTAMENTE, TOP CITY, TREPTE, URBAN INVEST, VIP IMOB.
Prezente la Targul Imobiliar Brasov sunt si firmele producatoare de mobila la comanda, PHOENIX ART SI CAESAR FURNITURE.

Ca in fiecare an, ne onoreaza cu prezenta, ORDINUL ARHITECTILOR DIN ROMANIA, filiala Brasov-Covasna-Harghita si publicatia din domeniul imobiliar, PRETUL ZILEI.

Asadar, nu ezitati sa ne treceti pragul beneficiind de oferte speciale la apartamente, case si terenuri. Daca deja aveti o locuinta dar doriti sa amenajati/redecorati, la Targul Imobiliar Brasov veti gasi cele mai inspirate idei ! DEPOUL DE ARTA URBANA va pregati pentru Dvs. o minunata expozitie de design interior.

Programul targului:
12-13 martie: 12-19
14 martie: 10-18
15 martie: 10-16

Intrare libera !

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1026

Eveniment postat de organizator

anca zota

Adaugat in urma cu 2833 zile, 26 Feb. 2015

Adaugat de Anca9317

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 18

  • Ai ceva de zis?

    .