poze targul international de carte si muzica brasov 2011

Targul International de Carte si Muzica Brasov 2011

Brasov , Brasov. Joi 24 Martie 2011 10:00 - Duminică 27 Martie 2011
Aula Magna, Universitatea Transilvania

Categorii: Targuri

proiect aflat la a 8 a editie

Proiectul cultural "Targul International de Carte si Muzica" Brasov, editia a opta, 24 -27 martie 2011, continua o traditie inaugurata in 2003, reunind cu succes edituri, case de discuri si artisti din intreaga tara. Calitatea standurilor expozitionale, ofertele bogate de carte, muzica, produse multimedia si preturile promotionale au atras in fiecare an peste 10000 de vizitatori din judetul Brasov dar si din intreaga tara.

Efortul colectiv al tuturor colaboratorilor asigura spiritul festiv si primitor in care cartea si muzica merita sa fie celebrate: pe toata durata targului au loc numeroase lansari, sesiuni de autografe, mese rotunde, expozitii de arta precum si recitaluri de exceptie.

Scopul targului este de a facilita accesul cititorilor brasoveni si al iubitorilor de muzica la oferta editoriala de carte si muzica, de a crea oportunitati pentru editorii, autorii si artistii brasoveni de a incheia parteneriate care sa aduca valorile literare si artistice locale in atentia publicului, la nivel national. De asemenea, prin actiunile conexe din cadrul acestui eveniment cu ecou in peisajul cultural al regiunii, organizatorii promoveaza valorile cultural-artistice traditionale.>

Prin participarile reprezentantilor oraselor infratite cu Municipiul Brasov s-a urmarit familiarizarea publicului brasovean cu traditiile, obiceiurile si datinile invitatilor din strainatate precum si promovarea valorile cultural-artistice locale la nivel international.

Editia din acest an va celebra aniversarea a doua decenii de existenta a firmei Libris, initiatorul acestui proiect si gazda traditionala a celor mai importante evenimente cultural-literare din Brasov.

Mai multe detalii: http://www.libriscultural.ro/targ-de-carte

Comenteaza pe Facebook
iulius cezar

Adaugat in urma cu 3436 zile, 11 Feb. 2011

Adaugat de valahul

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2249

Alte Evenimente din Brasov
recital extraordinar eduard kunz

Recital Extraordinar EDUARD KUNZ

Brasov, Brasov. Miercuri 4 August 2021
concert directia 5 centrul cultural reduta

Concert Directia 5 @ Centrul Cultural Reduta

Brasov, Brasov. Joi 8 Octombrie 2020
online curs autorizat anc educator specializat

Online. Curs autorizat ANC - Educator Specializat

Brasov, Brasov. 18 Iul 2020 - 19 Iul 2020
zi de vara in fundata

Zi de Vara in Fundata

Brasov, Brasov. 18 Iul 2020 - 18 Iul 2020
  • Ai ceva de zis?

    .