poze campionatul na ional de carcassonne finala pe ara

Campionatul Național de Carcassonne Finala pe Țară

Brasov , Ceainăria Ceai et caetera. Sâmbătă 5 Octombrie 2013 11:00
Ceai et Caetera, strada Latină, numărul 15.

Categorii: Jocuri si Concursuri

După lupte aprige purtate în toată țara pentru a obține supremația cetății Carcassonne, cei mai buni competitori se vor reîntâlni la Brașov, la finala Campionatului Național de Carcassonne, pe 5 octombrie 2013 de la ora 11:00.

După lupte aprige purtate în toată țara pentru a obține supremația cetății Carcassonne, cei mai buni competitori se vor reîntâlni la Brașov, la finala Campionatului Național de Carcassonne, pe 5 octombrie 2013 de la ora 11:00.

Finala se va disputa conform sistemului elvețian, primul clasat, după fiecare rundă, va juca împotriva celui de-al doilea clasat, locul 3 cu locul 4, ș.a.m.d. Turneul final va conține 6 runde, iar primii 4 clasați se vor califica în semifinale. Aceștia vor juca în felul următor: locul 1 cu locul 3 și locul 2 cu locul 4. Caștigătorii vor disputa finala, iar cel care va învinge va reprezenta România la Campionatele Mondiale de la Essen din 26 octombrie 2013.

Campionatul Național de Carcassonne este la a VII-a ediție, finala fiind disputată al doilea an consecutiv în orașul Brașov. La această finală s-au calificat 50 de persoane, dintre care și 5 reprezentanți ai orașului Brașov.

În 2012, finala a fost câștigată de Mihai Ungureanu din Târgu Mureș. Acesta a reprezentat România la mondiale și a obținut un onorabil loc 8.

Pentru acest an, cei de la Cutia.ro (organizatorii concursului) vor acorda următoarele premii:

Locul 1: Cazare și transport la Essen, pentru finala Campionatului Mondial.
Locurile 2, 3 și 4 vor alege un joc dintre dintre următoarele: Urzeala Tronurilor varianta HBO, Kingoms și Star Wars: X-Wing. Pe langă aceste premii vor mai fi acordate și tricouri și alte premii surpriză.

Dacă sunteți interesat de joc, de competiție, vreți să îi cunoasteți pe cei mai buni jucători și să vă susțineți favoriții, vă așteptăm sâmbătă, 5 octombrie, în ceainăria Ceai et caetera din Brașov, strada Latină, nr. 15.

Succes tuturor participanților!

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 458

Eveniment postat de organizator

vlad predescu

Adaugat in urma cu 3840 zile, 23 Sep. 2013

Adaugat de Vlad11304

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

  • Ai ceva de zis?

    .