poze shambhala calea sacra a razboinicului retreat

Shambhala, Calea Sacra a Razboinicului - Retreat

Brasov , Dambu morii. Sâmbătă 29 Martie 2014 12:00 - Duminică 6 Aprilie 2014

Categorii: Alte Evenimente , Expozitii si Lansari de carte , Conferinte si Seminarii

Retragere de meditatie de 8 zile

"Shambhala, Calea Sacră a războinicului" de Chögyam Trungpa este o carte clasică despre calea vieții înălțate, bazată pe practica meditației șezînd. A fost vândută internațional în peste 1,2 milioane de exemplare, în 18 limbi și a fost recent tradusă și în limba română.

În cadrul retragerii intensive de 8 zile, Bill Karelis va fi acompaniat de Chris Pleim în descrierea cadrului căii Shambhala și relaționarea acesteia cu învățăturile budiste. Vor fi prelegeri zilnice, perioade de meditație șezând și în mers, discuții de grup, interviuri individuale cu unul din instructori, mese de grup, ceva muncă, odihnă și socializare.

Bill Karelis a fost născut, crescut și educat în Boston, Massachusetts, Statele Unite. După absolvirea colegiului Harvard, a consacrat timp găsirii căii sale spirituale, ceea ce s-a întâmplat când l-a întâlnit pe Chögyam Trungpa Rinpoche în 1974. A studiat cu Trungpa Rinpoche timp de 13 ani, perioadă în care s-a instruit și a practicat atât învățăturile Shambhala cât și cele budiste și a început să le prezinte.

Dl. Karelis a lucrat mulți ani în mediul de afaceri. În 1990 a co-fondat o organizație non-guvernamentală medicală care a deschis 11 clinici în Asia, ca și o organizație dedicată răspândirii meditației în închisori, ajungând in final să asiste grupuri de meditație în 100 de închisori. Cartea sa, "Living Life Fully: Finding Sanity and Goodness in the Unpredictable", a fost publicată anul trecut de editura Snow Lion. A venit în România de mai mult de douăsprezece ori ca să transmită învățăturile.

*
Costurile de cazare și masă ale retreatului sunt 620 lei.

Detalii și înscrieri: Andreea Cătuneanu
E-mail: andreea.catuneanu@yahoo.com
Telefon: 0723 651 277

Vă rugăm să vă înscrieți din timp, nu mai târziu de 15 martie 2014.

Mai multe detalii: http://meditationretreats.wordpress.com/

Pret bilet: 620 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 701

Eveniment postat de organizator

margareta

Adaugat in urma cu 3719 zile, 13 Feb. 2014

Adaugat de Margareta Mihailescu

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 31

  • Ai ceva de zis?

    .