poze military boot camp
poze military boot camp poze military boot camp poze military boot camp

Military Boot Camp

Brasov , Moeciu de Jos. Luni 3 Aprilie 2017 10:45 - Duminică 9 Aprilie 2017
Moeciu de Sus

Categorii: Sport si Excursii

Eveniment repetitiv: Lunar

Numar min/max participanti: 10/30

Military Boot Camp

MISIUNEA MILITARY BOOT CAMP
Tabara noastra isi propune un program de aventura militara,la sfarsitul careia participantii sa-si insuseasca notiunile de baza de instruire militara,sa dirijam cursantul catre o persoana voinica cu rezistenta fizica si atitudine forte mentala,disciplina si respect pentru autoritati.
In tabara,cursantii vor aborda notiuni despre istoria militara,obiceiuri si politete militara,conducere,exercitii militare,tragere cu arme airsoft,orientari cu harti si busole,supravietuire in mediu ostil,actiuni de prim ajutor precum si alte notiuni interesante.
In tabara,programul este cazon si ne dorim ca la final cursantii sa acumuleze cunostinte cum sa se descurce singuri,cum sa respecte un program,cum sa-si forteze limitele fizice,notiuni de supravituire.
Programul include un program strict militar,cu ore stricte de somn,masa,antrenamente militare,program arte martiale de baza,pregatire fizica si nu este un program de party.
Dar va asiguram ca participand la acest camp veti redescoperi increderea in sine si in echipa,veti reevalua posibilitatile de care dispuneti si veti fi pregatit sa aveti grija de persoana Dvs si a celor dragi in aceste vremuri tulburi.
O sesiune a taberei noastre este pe o perioada de 6 nopti/7 zile si se va desfasura in zona Bran - Moeciu de sus.Organizatorul va asigura cazarea si cele 3 mese per zi,precum si programul in tabara.
Pentru anul 2017 estimam prima sesiune in perioada 3 - 9 aprilie si locatia va fi Moeciu de Sus.( prima sesiune poate suporta modificari in functie de starea vremii / ca si perioada ).
Incepand cu data de 01 februarie 2017 vor incepe inscrierile pentru sesiunea 3-9 aprilie 2017.
Pe loc repaus...

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/Military-Boot-Camp-1358120527594180/

Pret bilet: 1250 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2950

Eveniment postat de organizator

edward

Adaugat in urma cu 2653 zile, 13 Ian. 2017

Adaugat de edward

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 9

  • Ai ceva de zis?

    .