poze managementul contabilitatii in institutiile publice

Managementul contabilitatii in institutiile publice

Brasov , Poiana Brasov. Vineri 12 Decembrie 2014 15:00 - Duminică 14 Decembrie 2014

Categorii: Conferinte si Seminarii

CERTIFICAT DE ABSOLVIRE pentru ocupatia „Expert fiscal”, Cod COR 241 221, recunoscut de catre Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale.

 Activitati pregatitoare privind întocmirea situatiilor financiare la 31 decembrie 2014.
 Noua metodologie de închidere a conturilor de finantare, de disponibil si stabilirea rezultatului patrimonial (Omdb 2.021/2013, cu modificarile si completarile ulterioare) pentru institutiile publice finantate de la bugetul de stat, local, asigurari, institutii publice finantate integral sau partial din venituri proprii, precum si pentru activitati finantate din venituri proprii.
 OuG 88/2013 privind adoptarea unor masuri fiscal-bugetare pentru îndeplinirea unor angajamente convenite cu organismele internationale, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative; sistemul national de raportare.
 Inventarierea elementelor de natura activelor, datoriilor si capitalurilor(Omfp 2.861/2009); plusuri si minusuri aparute cu ocazia inventarierii.
 Patrimoniul institutiilor publice – evidenta, administrare si inventariere
- regimul bunurilor din domeniul public si privat al statului si al unitatilor administrativ – teritoriale aflate în administrarea institutiilor publice
- reevaluarea si amortizarea activelor fixe corporale aflate în patrimoniul institutiilor publice (Omef 3.471/2008)
- operatiuni de consolidare.
 Angajarea, lichidarea, ordonantarea si plata cheltuielilor la institutiile publice – ALOP (Omfp 547/2009 pentru modificarea si completarea Omfp 1.792/2002). Actiuni multianuale.
 Proceduri contabile. Modele de elaborare.
 Stadiul implementarii IPSAS–urilor (Standardele Internationale de Contabilitate pentru Sectorul Public). Tendinte europene - EPSAS.
 Cerinte privind cresterea calitatii informatiilor din situatiile financiare ale institutiilor publice. Prioritati realiste.
 Aplicatii practice si studii de caz ce vor ilustra temele tratate prin alternarea elementelor reglementate cu cele practice.

Mai multe detalii: http://www.proiect-contaplus.ro/managementul-contabilitatii-institutiile-publice/

Pret bilet: 900 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 562

Eveniment postat de organizator

proiect contaplus

Adaugat in urma cu 3458 zile, 31 Oct. 2014

Adaugat de proiect_contaplus

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 378

  • Ai ceva de zis?

    .