poze relatii publice si transparenta decizionala in administratie

Relatii Publice si transparenta decizionala in administratie

Brasov , Poiana Brasov. Vineri 24 Februarie 2017 10:00 - Duminică 26 Februarie 2017

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 10/10

Cursul urmareste sa imbunatateasca aplicarea legislatiei in ceea ce priveste relatia dintre institutia publica si cetateni si se adreseaza persoanelor cu atributii in controlul intern managerial, persoanelor responsabile cu asigurarea transparentei in administratia publica, precum si tuturor persoanelor din administratie care interactioneaza cu cetatenii sau alte organizatii.

Proiect ContaPlus organizeaza cursul "RELATII PUBLICE SI TRANSPARENTA DECIZIONALA IN ADMINISTRATIA PUBLICA" in luna februarie in Poiana Brasov.

LECTOR INVITAT:
Pirvu IONICA - formator autorizat, specialist in comunicare.

TEMATICA ABORDATA:

1. Legislatia incidenta: Legea nr. 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, republicata; Legea nr. 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public, cu modificarile si completarile ulterioare; Ordonanta Guvernului nr. 119/1999 privind controlul intern/managerial si controlul financiar preventiv, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare; Hotararea Guvernului nr. 1723/2004 privind aprobarea Programului de masuri pentru combaterea birocratiei in activitatea de relatii cu publicul, cu modificarile ulterioare; OSGG nr. 400/2015 pentru aprobarea Codului controlului intern/managerial al entitatilor publice; Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 41/2016 privind stabilirea unor masuri de simplificare la nivelul administratiei publice centrale si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

2. Formalizarea prevederilor legale la nivelul entitatii publice: auditarea proceselor interne si externe; redactarea de proceduri operationale si de sistem.

3. Operationalizarea prevederilor legale: instruirea personalului; elaborarea de documente tip; modificarea/imbunatatirea interfetelor web ale entitatii publice.

4. Relatii publice vs. Relatii cu publicul.

5. Comunicarea oficiala: comunicarea in forma scrisa (inclusiv internet) si comunicarea verbala.

6. Limba si limbaj in comunicarea scrisa.

7. Dezbateri

INREGISTRAREA LA CURS

Se face in baza transmiterii formularului de inscriere completat la adresa de e-mail office@proiect-contaplus.ro sau la numarul de fax: 0372.004.507

Ai nevoie de mai multe detalii privind cursul?
Nu ezita sa ne contactezi la numerele de telefon 0730.102.230 sau 021.222.00.29

Mai multe detalii: http://www.proiect-contaplus.ro/cursuri/815-curs-relatii-publice-administratia-publica

Pret bilet: 900 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 835

Eveniment postat de organizator

proiect contaplus

Adaugat in urma cu 2619 zile, 25 Ian. 2017

Adaugat de proiect_contaplus

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 378

  • Ai ceva de zis?

    .