poze retreat descopera ti maestrul interior

Retreat Descopera-ti maestrul interior

Brasov , Predeal. Joi 2 Iunie 2016 16:00 - Duminică 5 Iunie 2016
Pensiunea Speranta

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 10/25

Retreat yoga, meditatie si seminarii dezvoltare personala si spirituala

Acest workshop se adresează tuturor celor care simt nu pot să ajungă la bucuria, iubirea, prosperitatea pe care o doresc în viaţa lor. Ceea va spunem noi este că puteţi însă nu aţi căutat în locul potrivit până acum. E clar că făcând acelaşi lucru nu puteţi obţine decât acelaşi rezultat. Daţi-vă voie să vă abandonaţi într-o nouă experienţă, pentru experienţele noi înseamnă expansiune.

Acest workshop se adresează celor care simt în interiorul lor, o chemare sau o îndemnare a sufletului de a veni, dincolo de orice cuvinte.

Acest workshop se adresează celor care îşi doresc să readucă în viaţa lor bucuria zilnică, iubirea, prosperitatea, pacea şi siguranţă interioară care să nu se mai schimbe în funcţie de valurile vieţii.

Acest workshop se adreseaza acelor cautatori ai echilibrului, care poate au obosit sa mai caute.

Prin sesiunile de yoga , meditaţiile si semniariile pe care le vom face veţi avea ocazia să treceţi dincolo de tot ceea ce aţi citit, de toate metodele mentale pe care le-aţi încercat până acum, şi chiar să intraţi în contact cu fiinţa voastră adevărată, reactivandu-vă curgerea energiei vitale interioare, care vă va oferi o uşurinţă şi o curgere extraordinară a tot ceea ce aţi căutat până acum, în viaţa voastră exterioară.

Fiind un workshop în mare parte experienţial, vei avea ocazia să te eliberezi chiar aici, în acest spaţiu de întâlnire, plin de iubire şi prezenţa, susţinut de energia întreagă a grupului, de multe dintre ‘’ranile’’, diviziunile, ce au acoperit până acum acest flux natural interior care a condus la lipsurile din viaţa ta exterioară. Vei avea ocazia sa descoperi raspunsuri pe care pana acum nu le-ai gasit, descoperind o metoda de investigare mentala, care te va ajuta de-a lungul vietii tale de acum incolo.

Este extraordinar câte lucruri pot veni la lumină, în astfel de grupuri, pentru că nu pot să vină aici decât oameni plini de iubire, oameni conştienţi parţial sau total de ceea ce suntem cu adevărat, iar lumina, lor, iubirea lor împreună cu prezenţa şi iubirea noastra, a facilitatorilor, te vor susţine în acest proces.



Prin yoga si meditatie vom putea sa ne punem intr-o stare mentala de claritate, de unde sa vedem obiectiv lucrurile, de unde putem intelege ce ne-a blocat pana acum fericirea urmand sa integram aceasta intelegere in sistemul nostru trup-minte-spirit. De asemenea vom putea sa eliberam tensiunile din corpul nostru care au blocat cursul energiei sa circule armonios in interiorul nostrum, afectand astfel cursul vietii noastre si multe altele.

Mai multe detalii: http://www.artafeminina.ro/event/descopera-ti-maestrul-interior-predeal-iunie-2016/

Pret bilet: 885 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 699

Eveniment postat de organizator

shanti cristina miculete

Adaugat in urma cu 2927 zile, 18 Apr. 2016

Adaugat de Shanti12937

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 8

  • Ai ceva de zis?

    .