poze mystery thriller festival 2012

Mystery & Thriller Festival 2012

Brasov , Rasnov. Luni 18 Iunie 2012 - Duminică 24 Iunie 2012

Categorii: Festivaluri

ROMANIAN CRIME WRITERS CLUB va invita la Mystery & Thriller Festival, editia a II-a, by Silva Dark, intre 18 si 24 iunie, la Rasnov.

Invitat special va fi Jim Madison Davis, presedintele al “International Association of Crime Writers”, aflat la prima sa vizita in Romania, anunta un comunicat al organizatorilor.
Evenimentul, care sarbatoreste 150 de ani de roman politist romanesc, este parte a unui program unic in peisajul literar autohton, pe care Romanian Crime Writers Club, impreuna cu Asociatia culturala Mioritics, Publicatiile Flacara, Crime Scene Publishing si Tritonic il desfasoara pentru promovarea literaturii mystery & thriller.
Va fi o saptamana plina de evenimente, desfasurate in centrul orasului, in Cetatea Rasnov si pe platforma de la poalele Cetatii. Pasionatii genului au pachetul complet: ultimele aparitii de carte, filme reprezentative pentru gen, savuroase intalniri, dezbateri si conferinte incitante cu autori si jurnalisti, workshop-uri si tabara de creative writing, jocuri interactive tematice. Pe scena de la poalele Cetatii vineri, 22 iunie, e programat concertul lui Ovidiu Scridon, iar sambata, 23 iunie, are loc Marea Gala a festivalului, urmata de un concert extraordinar Mihai Margineanu.

Mai multe detalii: http://www.crimefest.ro/

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 4303 zile, 17 Iun. 2012

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

  • Ai ceva de zis?

    .